Måla & Skåla

4.8 / 112 röster
695 kr
14 dagars
öppet köp
1 års
bytesrätt
Upplev Måla & Skåla
  • Två timmar måleri med erfaren konstnär
  • Snittar och ett glas vin
  • Mini-vernissage 
  • Eget konstverk att ta med hem

Måla & Skåla

Måla & Skåla

4.8 / 112 röster
695 kr

Äntligen har konceptet Måla & Skåla nått Sverige. Låt någon få leva ut sina konstnärsdrömmar i umgänge med andra i avspänd miljö och under ledning av en konstnär. Skål på det!

Inline - Måla & Skåla

Upplev Måla & Skåla

  • Två timmar måleri med erfaren konstnär
  • Snittar och ett glas vin
  • Mini-vernissage 
  • Eget konstverk att ta med hem

Upplevelsen Måla & Skåla 

I USA har ”sip and paint” rönt stora framgångar under flera år. Nu finns konceptet äntligen även i Sverige. I en härlig ateljémiljö i ljusa och fräscha lokaler i Vasastan finns nu alla förutsättningar att leva ut sina konstnärsdrömmar.

Till kvällen finns ett motiv som alla utgår ifrån. Deltagarna får tips på hur de kan ta sig an motivet och trots att samtliga har samma motiv kommer det vara en stor variation på hur slutresultaten ser ut. Med en canvastavla och akrylfärg gäller det att hitta glädjen och vill man gå utanför ramarna och måla ett eget motiv är det helt ok, vill man ha tips finns konstnären tillgänglig även här.

För att verkligen komma i stämning sippas det på vin och mumsas på snittar. Interaktion med konstnärsgrannen uppmanas. Här är det ”fun art” som gäller och inte ”fine art”. När målandet är avslutat hålls givetvis en mini-vernissage där tolkningar och budskap presenteras av respektive konstnär. 

Ge bort en inspirerande kväll med kreativitet, glädje och skratt på klassisk konstnärsmark.

Mer om upplevelsen

All utrustning ingår, canvasstavla, akrylfärg och penslar. Tröja som tål lite målarstänk rekommenderas.

Utvalda datum året om. 

Ca två timmar. 

Gäller för en person och utförs tillsammans med andra i grupp. 

Kundrecensioner

Gick på måla och skåla på Frejgatan i Stockholm. Trevligt upplägg och stämningen var god. Den konstnär som ledde övningen var mycket pedagogisk och även de som aldrig målat tidigare gick hem stolta med en tavla. Tiden var lite för kort för mingel och endast ett glas vin var lite snålt. Till vinet serverades en mimihamburgare och vingummigodis ! Hade varit bättre med bara ost och kex och en liten chokladbit.

Anette, Oktober 2019
Utfördes i: Stockholm

Mycket trevligt mottagande på plats. Trevlig värd och mycket duktig konstnär som på ett väldigt lätt och roligt sätt ledde oss igenom processen att skapa sin egen tavla. Det enda som var mindre bra var att lokalen var lite trång (eller så var vi en lite för stor grupp).

Lisa, Oktober 2019
Utfördes i: Stockholm

Allt var bra! Instruktionen, mat o dryck, stämningen, deras förberedelser, lokalen, musiken, härligt mottagande, arrangören, tidsplaneringen. Ja allt! Tiden gick bara för fort.

Viveka, Oktober 2019
Utfördes i: Stockholm

Rekommenderade upplevelser

Glasblåsning
Stockholm (Bro), Tierp (Tobo)
Stockholm (Bro), Tierp (Tobo)