Exklusivt hos Live it

Mathias Dahlgren: Rutabaga

4.6 / 59 röster
2 190 kr
14 dagars
öppet köp
1 års
bytesrätt
Upplev Mathias Dahlgren: Rutabaga
  • Varsitt glas Champagne
  • Avsmakningsmeny komponerad av Mathias Dahlgren
  • Nästa generations lakto-ovo vegetariska måltid
  • För två personer

Mathias Dahlgren: Rutabaga

Mathias Dahlgren: Rutabaga

4.6 / 59 röster
2 190 kr

På Rutabaga skapas nästa generations lakto-ovo-vegetariska måltid. Kvalitativa råvaror med hela världen som inspiration förvandlas till en spännande avsmakningsmeny.

Inline - Mathias Dahlgren: Rutabaga

Upplev Mathias Dahlgren: Rutabaga

  • Varsitt glas Champagne
  • Avsmakningsmeny komponerad av Mathias Dahlgren
  • Nästa generations lakto-ovo vegetariska måltid
  • För två personer

Vegetarisk avsmakningsmeny på Restaurang Rutabaga

Ett besök hos Mathias Dahlgren restauranger är en gastronomisk upplevelse för den som är intresserad av exklusiv enkelhet i en bekväm miljö med vänlig atmosfär. Ett restaurangbesök i tiden.

På Rutabaga njuter ni av nästa generations lakto-ovo-vegetariska rätter i världsklass. Här har Mathias Dahlgren byggt upp sin vision om det naturliga köket, fast denna gång helt vegetariskt. Kvalitativa råvaror med hela världen som inspiration förvandlas till en spännande meny. Rutabaga har en avslappnad och livlig atmosfär med puls och högt tempo, vilket ger en varm och välkomnande restaurangupplevelse. 

Mathias Dahlgren är en av Sveriges mest meriterade kockar, 1997 vann han kock-VM, Bocuse d'Or, som enda svensk hittills. Han har drivit internationellt hyllade stjärnkrogar och gett ut flera kokböcker.
Mathias filosofi är att med en svensk identitet, på en regional plattform, skapa ett kök som är öppet för både lokala och globala ingredienser och influenser. Ett kök som bygger på naturliga råvaror och naturlig smak – det naturliga köket. 

Mer om upplevelsen

Bokningsbart onsdag- torsdag med reservation för eventuella perioder då restaurangen håller stängt. 
All bokning sker genom Live it.

Ca 2 timmar och 15 minuter

För två personer

Eventuella allergier och specialkost anges i samband med bokning. Menyn kan fås vegansk. Alkoholfria alternativ till Champagne finns. Rutabaga är en kontantfri restaurang.

Inför utförandet

Upplevelsen kan endast bokas genom Live its bokningssystem.
Logga in med ditt värdebevis på Mitt Live it och boka via vår onlinebokning alternativt kontakta Live its kundtjänst på 08-120 182 00 för bokning.

Kundrecensioner

LIte krångligt att boka (datavan!) Då ni har begränsade telefontider är det bra om ni kopplar mailadressen närmare tel numret. /K

Kjell, Februari 2021
Utfördes i: Stockholm

Vi fick presenten av vår son och hela kvällen var så mysig. Man kan ju inte göra lika mycket längre och det var så härligt att få gå ut på restaurang och njuta. Allt på Rutabaga var perfekt enligt min smak, personalen, maten!, känslan i lokalen. Och det var uppdukat vartannat bord och jag kan säga att jag tänkte inte på covid alls under hela middagen, det kändes tryggt där.

Eleonor, Februari 2021
Utfördes i: Stockholm

Intressant och lyxig smakupplevelse

Therese, Februari 2021
Utfördes i: Stockholm

Rekommenderade upplevelser