Endast hos Live it

Middag på Stjärnkrog ALOË

4.7 / 15 röster
3 195 kr
14 dagars
öppet köp
1 års
bytesrätt
Upplev Middag på Stjärnkrog ALOË
  • Avsmakningsmeny 
  • Oförglömlig matupplevelse 
  • Välkomstdrink 
  • För två personer

Middag på Stjärnkrog för två - ALOË

Middag på Stjärnkrog ALOË

4.7 / 15 röster
3 195 kr

ALOË är en restaurang som går mot strömmen. I en gammal konsumbutik bland enplansvillorna i Älvsjö ligger en av Sveriges mest intressanta restauranger. Kockarna Niclas Jönsson och Daniel Höglander har på denna plats skapat ett eget gastronomiskt universum där de lagar inkluderande, nutida, romantisk gastronomi. För detta har de blivit belönade med två stjärnor i Guide Michelin. 

Inline - Middag på Stjärnkrog ALOË

Upplev Middag på Stjärnkrog ALOË

  • Avsmakningsmeny 
  • Oförglömlig matupplevelse 
  • Välkomstdrink 
  • För två personer

Upplevelsen Middag på Stjärnkrog - ALOË

När Jönsson och Höglander fick sin första stjärna i Guide Michelin slog det ner som en bomb i den gastronomiska världen. På denna oväntade plats i en förort till Stockholm strömmar nu långväga gastroturister och matnyfikna stockholmare. 

Dock var de inte riktigt nöjda och våren 2019 slog det upp portarna på nytt efter en tids renovering både själsligt, gastronomiskt och interiört. Höglander och Jönsson är i ständig utveckling och med det nya konceptet har de hittat rätt. Med sin inkluderande gastronomi jobbar de med hela världens råvaror i sitt skafferi. 

Kvällen inleds med ett välkomnande för drinks and snacks i det trevliga orangeriet. Sen beger sig kvällens sällskap in i den dramatiska matsalen och man kan ana att kvällen blir ett spännande skådespel där scenen självklart är det öppna köket. Ett skådespel är något man upplever tillsammans - publik och aktörer. Precis det fångar ALOË. Det här är en matupplevelse som genomsyras av värme, hjärta och gemenskap.

2020 tilldelades ALOË sin andra stjärna i Guide Michelin. 

Varmt välkomna till en oförglömlig kväll!  

Mer om upplevelsen

Vårdad klädsel. 

Kan bokas onsdagar och torsdagar året runt med reservation för eventuella perioder då restaurangen håller stängt. 
All bokning sker genom Live it.

Ca. 4-5 timmar. 

Gäller för två personer. 

Vegetariska, veganska och laktosfria alternativ går inte att beställa. 

Inför utförandet

I paketet ingår en specialkomponerad avsmakningsmenyn för två personer och varsin fördrink.  

Dryckespaket är ej inkluderat i priset. Köp gärna till restaurangens noga utvalda vinpaket på plats. Alkoholfria alternativ finns. 

Upplevelsen består av en specialkomponerad avsmakningsmeny som enbart kan bokas genom Live it. Logga in med ditt värdebevis på Mitt Live it och boka via vår onlinebokning alternativt kontakta Live its kundtjänst på 08-120 182 00 för bokning.

Kundrecensioner

Aloe är en fantastisk restaurang, från stämning, till servering och matupplevelse! Särskilt vill vi också framhålla det spännande alkoholfria dryckespaketet som var något utöver det vanliga!

Ulrika, Mars 2020
Utfördes i: Stockholm

Jag har haft förmånen att äta på flera fina krogar i Stockholm men denna matupplevelse var något i särklass det bästa jag har ätit. Smakerna exploderar i munnen och varje rätt förknippas med en tystnad runt bordet när känslan sprider sig i hela kroppen. Helt enastående. Det är socialt och trevligt runt bordet för det går inte att undgå att umgås med sin bordsgranne i denna middagsupplevelse. Sann glädje och jag kommer aldrig att glömma matsensationen. Rekommenderas till bröllopspresent, jubilar och alla de som uppskattar mat (och dryck).

Lina, Mars 2020
Utfördes i: Stockholm

Allt var toppen från start till slut. Om man är ute efter en smakupplevelse så skall man gå dit

Hans, Mars 2020
Utfördes i: Stockholm

Rekommenderade upplevelser