Endast hos Live it

Middag på Stjärnkrog ALOË

4.7 / 29 röster
3 195 kr
14 dagars
öppet köp
1 års
bytesrätt
Upplev Middag på Stjärnkrog ALOË
  • Avsmakningsmeny 
  • Oförglömlig matupplevelse 
  • Välkomstdrink 
  • För två personer

Middag på Stjärnkrog för två - ALOË

Middag på Stjärnkrog ALOË

4.7 / 29 röster
3 195 kr

ALOË är en restaurang som går mot strömmen. I en gammal konsumbutik bland enplansvillorna i Älvsjö ligger en av Sveriges mest intressanta restauranger. Kockarna Niclas Jönsson och Daniel Höglander har på denna plats skapat ett eget gastronomiskt universum där de lagar inkluderande, nutida, romantisk gastronomi. För detta har de blivit belönade med två stjärnor i Guide Michelin. 

Inline - Middag på Stjärnkrog ALOË

Upplev Middag på Stjärnkrog ALOË

  • Avsmakningsmeny 
  • Oförglömlig matupplevelse 
  • Välkomstdrink 
  • För två personer

Upplevelsen Middag på Stjärnkrog - ALOË

När Jönsson och Höglander fick sin första stjärna i Guide Michelin slog det ner som en bomb i den gastronomiska världen. På denna oväntade plats i en förort till Stockholm strömmar nu långväga gastroturister och matnyfikna stockholmare. 

Dock var de inte riktigt nöjda och våren 2019 slog det upp portarna på nytt efter en tids renovering både själsligt, gastronomiskt och interiört. Höglander och Jönsson är i ständig utveckling och med det nya konceptet har de hittat rätt. Med sin inkluderande gastronomi jobbar de med hela världens råvaror i sitt skafferi. 

Kvällen inleds med ett välkomnande för drinks and snacks i det trevliga orangeriet. Sen beger sig kvällens sällskap in i den dramatiska matsalen och man kan ana att kvällen blir ett spännande skådespel där scenen självklart är det öppna köket. Ett skådespel är något man upplever tillsammans - publik och aktörer. Precis det fångar ALOË. Det här är en matupplevelse som genomsyras av värme, hjärta och gemenskap.

2020 tilldelades ALOË sin andra stjärna i Guide Michelin. 

Varmt välkomna till en oförglömlig kväll!  

Mer om upplevelsen

Vårdad klädsel. 

Kan bokas onsdagar och torsdagar året runt med reservation för eventuella perioder då restaurangen håller stängt. 
All bokning sker genom Live it.

Ca. 4-5 timmar. 

Gäller för två personer. 

Vegetariska, veganska och laktosfria alternativ går inte att beställa. 

Inför utförandet

I paketet ingår en specialkomponerad avsmakningsmenyn för två personer och varsin välkomstdrink.  

Dryckespaket är ej inkluderat i priset. Köp gärna till restaurangens noga utvalda vinpaket på plats. Alkoholfria alternativ finns. 

Upplevelsen består av en specialkomponerad avsmakningsmeny som enbart kan bokas som Live it kund. Logga in med ditt värdebevis på Mitt Live it för att boka.

Kundrecensioner

Fantastisk mat och dryck, servicen var också fantastisk! Har inget att säga som skulle vara något dåligt.

Matilda, Augusti 2020
Utfördes i: Stockholm

Jag tycker att restaurangen var mycket fin, personalen och bemötandet och servicen var grymt bra. Maten var speciell men toppenbra. Det ända negativa var att ljudnivån var hög, speciellt för en 70 åring som hör knackigt, en aning svårt att höra varje presentation vid bordet. Åtgärdas med ljudabsorberande plattor i taket utan att det blir något negativt.

Sonny, Augusti 2020
Utfördes i: Stockholm

Vissa rätter var supergoda med fantastiska smaker, men dessvärre var dem för få. Större delen av de många rätter som serverades tyckte jag hade konstiga smakkombinationer och många var tyvärr inte speciellt goda. Av alla rätter (kanske 18 st totalt), var endast 2 st varmrätter vid vårt besök. Jag blev väldigt besviken över det och tyckte det borde varit betydligt fler när så många rätter serverades. Jag drack alkoholfritt vid vårt besök och tyckte det var löjligt dyrt. Varje glas (kanske max 1,5-2 dl) kostade 140 kr (!). De gjorde sina alkoholfria drycker själva, men för den summan borde man fått mer i glaset. Åt det mer positiva hållet så var det en häftig upplevelse i det avseende att rätterna blev färdigupplagda vid bordet och man fick en presentation av vad varje rätt innehöll.

Anna, Juli 2020
Utfördes i: Stockholm

Rekommenderade upplevelser