14 dagars
öppet köp
1 års
bytesrätt
Upplev Bubbelprovning online
  • Underhållande och lärorik provning online
  • Prova olika mousserande viner
  • Upplevelsen är anpassad för två personer
Hela landet

Bubbelprovning online med Fredrik Schelin

Häng med på en förtrollande resa in i vinets värld med en av Sveriges främsta vinexperter och skribenter Fredrik Schelin. Under den här onlineprovningen tar ni er an mousserande viner med olika stil och karaktär.

Hela landet
Inline - Bubbelprovning online

Upplev Bubbelprovning online

  • Underhållande och lärorik provning online
  • Prova olika mousserande viner
  • Upplevelsen är anpassad för två personer

Upplevelsen Bubbelprovning online med Fredrik Schelin

Fredrik Schelin är en välrenommerad vinexpert och skribent med flera vintips i veckan hos stora svenska tidsskrifter samt författare av böcker som Champagne 49 miljoner bubblor i en flaska. Fredrik har sen start haft ett extra gott öga till Champagne och mousserande viner. Under denna onlineprovning tar han med er på en djupdykning i bubblornas sprakande värld.  

Provningen inleds med genomgång av den dryck som ska provas samt provningslära såsom att skilja på doft, smak och färg och sätta ord på det. Ni kommer lära er mer om processen från druva till färdigt vin. Oavsett tidigare kunskaper finns mycket att lära under denna provning som på ett underhållande sätt ger vinintresset nya dimensioner. 

Upplevelsen lämpar sig väl för två personer. Ni kommer få en bekräftelse med specifikation på de viner (3 viner) som behöver inhandlas innan provningen. 

Mer om upplevelsen

Ni får en lista på de viner som ska inhandlas innan provningen.

Året runt. 

Ca 45 minuter. 

Upplevelsen lämpar sig väl för två personer. 

Inför utförandet

Undvik att dricka alkohol innan provningen. Ta bort störande saker såsom blommor, doftljus och annat från det rum där provningen ska hållas. Ha ej parfym och undvik stark mat innan. 

Åldergräns: 18 år.

Kundrecensioner

Vi har för tillfället inga kundrecensioner för denna upplevelsen.

Rekommenderade upplevelser