Hjälp

Kundservice

Privat
Företag

Online Gaming Experience på Inferno Online

st
300 kr
Köp
Lägg till i bucketlist
Lägg till i bucketlist

Det här är den ultima spelupplevelsen, datorer med monsterprestanda och över 120 olika speltitlar att välja bland. Välkommen till världens största Gamingcenter! 

  • Världens största Gamingcenter
  • 20 timmar spel
  • Över 120 olika speltitlar
  • Datorer med monsterprestanda 
Mer information

LAN på Inferno Online i Stockholm

E-sport är en av de snabbast växande sporterna i Sverige och intresset är enormt. På ett Gamingcenter kan man spela i LAN, vilket enkelt uttryckt innebär att man kopplar ihop ett stort antal datorer och spelar tillsammans. Det gör att man kan spela tillsammans med kompisar i lag, utmana andra lag eller tävla individuellt mot andra spelare på plats.

Inferno Online i Stockholm är världens största gamingcenter och sedan 2010 med i Guinness rekordbok. Några av Sveriges främsta spelare är stammisar och här finns över 120 olika speltitlar att välja mellan. Utbudet uppdateras dessutom kontinuerligt så här ges ett utmärkt tillfälle att testa nya spel. Välj mellan de bästa och senaste titlarna inom FPS, MOBA, RPG, MMORPG, Strategi, racing eller varför inte en nostalgitripp till Nintendo 8-bit?

Man spelar på kraftfulla datorer med otroliga prestanda som gör att spelen kan spelas med maxade grafikinställningar. All utrustning kommer från världens ledande aktörer och är utvecklad särskilt för gaming. Det ger en spelupplevelse som helt enkelt inte kan jämföras med att spela hemma.

Välkommen till den bästa spelupplevelsen!

 

Ort

Stockholm

Dela


Inför Utförandet

Personförsäkring och byten
Personförsäkring och fri bytesrätt utan kostnad ingår alltid i våra upplevelser.

Försäkring

När det är dags för en upplevelse eller ett event är det viktigt att våra kunder känner sig trygga. Därför ingår det försäkring utan extra kostnad i alla Live it-upplevelser inom Sverige - oavsett om det är en chokladprovning eller en dag på motorbanan.

Skulle det otänkbara inträffa är kunden, helt utan självrisk, försäkrad att få obegränsad med läkar-, sjukhusvård och behandling efter en olycka. Dessutom gäller försäkringen vid stöld, rån och merkostnader vid försenad resa. Läs mer om försäkringens villkor och dess omfattning i filerna nedan.

Kan jag byta min upplevelse?

Värdebeviset avser ett förslag på upplevelse för mottagaren. Om mottagaren hellre vill göra något annat går det bra att byta upplevelse genom att logga in på Mitt Live it-konto och följa instruktionerna. Mottagaren kan välja en annan upplevelse inom giltighetstiden och innan någon bokning har gjorts.

Om mottagaren väljer en dyrare upplevelse måste aktuell mellanskillnad betalas. Väljer mottagaren en billigare upplevelse än den urspungliga får hen tillgodo på mellanskillnaden. I fall då bytet innebär att 300-599 kr läggs till med kortbetalning förlänger vi värdebeviset med tre månader. Om bytet innebär att 600 kr eller mer läggs till förlänger vi värdebeviset med sex månader. Dock kan värdebeviset inte ha ett utgångsdatum som är mer än två år bort från det ursprungliga datumet.

Det är möjligt att förlänga giltighetstiden på värdebevis med tre eller sex månader i taget (max upp till totalt två år). Förlängningen kostar 50 kr/månad. Har du bokat ett datum utanför värdebevisets giltighetstid kan förlängning göras efter att giltighetsdatumet har passerat. Har du inte bokat ett datum måste förlängningen göras innan giltighetsdatumet passerat.

För att förlänga ett värdebevis giltighetstid eller om du har ytterligare frågor vänligen kontakta oss per mail eller telefon 08-120 182 00.

Viktig information

Upplevelsen ger 20 timmar spelande hos Inferno Online. Speltiden kan endast användas på PC, ej på konsolspel.

Klädsel/Utrustning

All utrustning för spelandet håller absolut världsklass, spelare behöver inte ta med någon egen utrustning.

Väder

Upplevelsen sker inomhus.

Tillgänglighet

Valfri tid under gaming centrens öppettider, De 20 timmarna kan användas vid flera separata tillfällen om så önskas. Vänligen uppmärksamma att speltiden inte kan användas för deltagande i s.k. nattgibb samt att allt spelande gäller i mån av plats i lokalen.

Varaktighet

Totalt 20 timmar. Tiden kan delas upp på flera tillfällen.

Antal deltagare

Upplevelsen gäller för en person och tiden läggs in på spelarens konto.

Konto hos arrangören krävs för att kunna aktivera speltiden. Det är gratis att skaffa konto och görs enkelt på plats. Upplevelsen kan utföras både på Södermalm och Odenplan. Supporttekniker finns på plats vid behov.

Svar på vanliga frågor