Hjälp

Kundservice

Privat
Företag

Ostronprovning och champagne

st
645 kr
Köp
Lägg till i bucketlist
Lägg till i bucketlist

Välkommen till en upplevelse för livsnjutare och gourmeter. Här får deltagarna lära sig allt man behöver veta om denna havets läckerhet. Till ostronen avnjuts champagne och välvalda viner. 

  • Introduktion om ostron och dess historia
  • Prova olika typer av ostron
  • Dryckeskombinationer till ostron
  • En smak- och kunskapsupplevelse
Mer information

Upplevelsen Ostronprovning och champagne

Redan de gamla grekerna åt ostron och använde skalen som röstsedel vid val. Sen dess har denna havets läckerhet ständigt funnits närvarande vid matbord runt om i världen. Under provningen får deltagarna lära sig hur man avnjuter ett ostron på bästa sätt, vilka drycker som passar till ostron och hur man bedömer och smakar av kvaliteten på ostron. På en av Stockholms krogvärlds mest etablerade ostron- & skaldjursrestauranger släcker denna upplevelse både kunskapstörsten och mättar ostronaptiten.  

Ort

Stockholm

Dela


Inför Utförandet

Personförsäkring och byten
Personförsäkring och fri bytesrätt utan kostnad ingår alltid i våra upplevelser.

Försäkring

När det är dags för en upplevelse eller ett event är det viktigt att våra kunder känner sig trygga. Därför ingår det försäkring utan extra kostnad i alla Live it-upplevelser inom Sverige - oavsett om det är en chokladprovning eller en dag på motorbanan.

Skulle det otänkbara inträffa är kunden, helt utan självrisk, försäkrad att få obegränsad med läkar-, sjukhusvård och behandling efter en olycka. Dessutom gäller försäkringen vid stöld, rån och merkostnader vid försenad resa. Läs mer om försäkringens villkor och dess omfattning i filerna nedan.

Kan jag byta min upplevelse?

Värdebeviset avser ett förslag på upplevelse för mottagaren. Om mottagaren hellre vill göra något annat går det bra att byta upplevelse genom att logga in på Mitt Live it-konto och följa instruktionerna. Mottagaren kan välja en annan upplevelse inom giltighetstiden och innan någon bokning har gjorts.

Om mottagaren väljer en dyrare upplevelse måste aktuell mellanskillnad betalas. Väljer mottagaren en billigare upplevelse än den urspungliga får hen tillgodo på mellanskillnaden. I fall då bytet innebär att 300-599 kr läggs till med kortbetalning förlänger vi värdebeviset med tre månader. Om bytet innebär att 600 kr eller mer läggs till förlänger vi värdebeviset med sex månader. Dock kan värdebeviset inte ha ett utgångsdatum som är mer än två år bort från det ursprungliga datumet.

Det är möjligt att förlänga giltighetstiden på värdebevis med tre eller sex månader i taget (max upp till totalt två år). Förlängningen kostar 50 kr/månad. Har du bokat ett datum utanför värdebevisets giltighetstid kan förlängning göras efter att giltighetsdatumet har passerat. Har du inte bokat ett datum måste förlängningen göras innan giltighetsdatumet passerat.

För att förlänga ett värdebevis giltighetstid eller om du har ytterligare frågor vänligen kontakta oss per mail eller telefon 08-120 182 00.

Viktig information

Åldersgräns 18 år. Upplevelsen passar såväl nybörjare som mer vana ostronälskare.

Tillgänglighet

Utvalda dagar under höst och vår. 

Varaktighet

Ca 1-1,5 timme. 

Antal deltagare

För en person, upplevelsen sker i grupp.

Svar på vanliga frågor