Hjälp

Kundservice

Privat
Företag

Övernattning i igloo

endast hos live it
st
4 095 kr
Köp
4.8 / 11 röster
Lägg till i bucketlist
Lägg till i bucketlist

Här väntar en övernattning på hög nivå i meterdjup snö. Tillsammans med middag och bad är den här upplevelsen det perfekta sättet att spendera en natt på fjället.

  • Övernattning i egen igloo för två
  • Lån av polarsovsäckar
  • 3-rättersmeny med lokala råvaror
  • Bubbelbad
  • Frukost
Mer information

Upplevelsen Övernattning i igloo

Övernatta i en igloo precis där kalfjället börjar, 900 meter upp på Åreskutan med en hänförande utsikt över dalen. Vid ankomst bjuds ni på en välkomstdrink och lite plockmat och lite senare på kvällen serveras en 3-rättersmiddag baserad på lokala råvaror i restaurang-igloon. Under kvällen finns möjlighet att delta i snöskovandring med guide eller bada bubbelbad under bar himmel där man med lite tur kan få uppleva norrsken. Sover gör ni i en egen igloo för två med en skön bädd byggd av snö och is, sköna fällar och varma sovsäckar. Morgonen efter serveras det varmt att dricka innan ni beger er till en närbelägen restaurang för frukost.

Ort

Åre

Kundrecensioner

4/5 Åsa ‐ Mar 2017, Åre
Rolig upplevelse att bo i igloo. Maten var god och vi blev väldigt väl omhändertagna. Vi hade tur med vädret så det var en fin eftermiddag att promenera på fjället innan middagen men det hade inte skadat med någon sysselsättning innan middagen.

4/5 Marieanne ‐ Jan 2016, Åre
Den blev extra spännande pg.av snöstorm och -17 grader och -12 i igloon

5/5 Janette ‐ Mar 2015, Åre
Sjukt häftig upplevelse. Det var verkligen magiskt, skulle inte tveka en sekund på att göra om de! Bästa minnet.

Dela


Inför Utförandet

Personförsäkring och byten
Personförsäkring och fri bytesrätt utan kostnad ingår alltid i våra upplevelser.

Försäkring

När det är dags för en upplevelse eller ett event är det viktigt att våra kunder känner sig trygga. Därför ingår det försäkring utan extra kostnad i alla Live it-upplevelser inom Sverige - oavsett om det är en chokladprovning eller en dag på motorbanan.

Skulle det otänkbara inträffa är kunden, helt utan självrisk, försäkrad att få obegränsad med läkar-, sjukhusvård och behandling efter en olycka. Dessutom gäller försäkringen vid stöld, rån och merkostnader vid försenad resa. Läs mer om försäkringens villkor och dess omfattning i filerna nedan.

Kan jag byta min upplevelse?

Värdebeviset avser ett förslag på upplevelse för mottagaren. Om mottagaren hellre vill göra något annat går det bra att byta upplevelse genom att logga in på Mitt Live it-konto och följa instruktionerna. Mottagaren kan välja en annan upplevelse inom giltighetstiden och innan någon bokning har gjorts.

Om mottagaren väljer en dyrare upplevelse måste aktuell mellanskillnad betalas. Väljer mottagaren en billigare upplevelse än den urspungliga får hen tillgodo på mellanskillnaden. I fall då bytet innebär att 300-599 kr läggs till med kortbetalning förlänger vi värdebeviset med tre månader. Om bytet innebär att 600 kr eller mer läggs till förlänger vi värdebeviset med sex månader. Dock kan värdebeviset inte ha ett utgångsdatum som är mer än två år bort från det ursprungliga datumet.

Det är möjligt att förlänga giltighetstiden på värdebevis med tre eller sex månader i taget (max upp till totalt två år). Förlängningen kostar 50 kr/månad. Har du bokat ett datum utanför värdebevisets giltighetstid kan förlängning göras efter att giltighetsdatumet har passerat. Har du inte bokat ett datum måste förlängningen göras innan giltighetsdatumet passerat.

För att förlänga ett värdebevis giltighetstid eller om du har ytterligare frågor vänligen kontakta oss per mail eller telefon 08-120 182 00.

Viktig information

Sovsäck och liggunderlag ingår. Temperaturen i igloon ligger på noll till några minusgrader och påverkas inte av temperaturen utanför.
En värd finns på anläggningen hela natten.

Klädsel/Utrustning

Eftersom man spenderar mycket av tiden utomhus gäller kläder efter väder.

Tillgänglighet

Anläggningen har öppet 1 januari till början av april med reservation för ändringar på grund av vädret.

Varaktighet

En övernattning.

Antal deltagare

Upplevelsen är för två personer.

Svar på vanliga frågor

Rekommenderade upplevelser

Spadag deluxe för två
Stockholm, Falköping, Grythyttan, Sala, Skinnskatteberg, Strömstad, Sunne, Söderköping, Tranås, Tällberg, Varberg, Ystad
1 295 kr
2 590 kr
Köp
Arboga, Avesta, Björnlunda, Bollnäs, Borensberg, Borlänge, Bålsta, Djurås, Enköping, Enånger, Eskilstuna, Fagersta, Falun, Flen, Gnarp, Gnesta, Gävle, Götene, Hallsberg, Hallstahammar, Hamrånge, Harmånger, Heby, Hedemora, Hofors, Hova, Hudiksvall, Iggesund, Järna, Jönköping, Karlskoga, Karlstad, Katrineholm, Kilafors, Kristinehamn, Kumla, Kungsör, Kvissleby, Köping, Laxå, Leksand, Lidköping, Linköping, Ludvika, Läggesta, Mariestad, Mjölby, Mora, Motala, Norrköping, Nyköping, Ockelbo, Orsa, Rättvik, Sala, Sandviken, Skebokvarn, Skutskär, Smedjebacken, Sparreholm, Stjärnhov, Stockholm, Storvik, Strängnäs, Sundsvall, Surahammar, Säter, Söderbärke, Söderhamn, Södertälje, Tierp, Uppsala, Vadstena, Vingåker, Virsbo, Västerås, Ödeshög, Örebro
1 195 kr
Köp