Exklusivt hos Live it
14 dagars
öppet köp
1 års
bytesrätt
Upplev Prepperskurs
  • Kurs med två digitala träffar
  • Förberedande material inför kursen
  • Aktuell Krisberedskap
  • Första steg till att bli en prepper
Hela landet

Prepperskurs

Vad gör vi om allting ställs på ända? Om elen slås ut, om vattnet i kranen slutar rinna eller om en världsomfattande pandemi bryter ut? Med den här kursen har du kommit en bra bit på vägen – förberedelser och medvetande är avgörande för att klara sig.

Hela landet
Inline - Prepperskurs

Upplev Prepperskurs

  • Kurs med två digitala träffar
  • Förberedande material inför kursen
  • Aktuell Krisberedskap
  • Första steg till att bli en prepper

Upplevelsen Prepperskurs

Många benämningar och förutfattade meningar finns kring vad en prepper är och gör. Här möter vi en expert på området – Jörgen Hellsten med bakgrund inom försvaret och som idag jobbar som utbildare inom ledarskap och grupputveckling samt leder grupper till fjälls och skog. Jörgen har läst litteraturen, har gjort jobbet och kan på riktigt lära ut vad som behövs för att klara sig om krisen skulle vara framme.

Det här är en inledande kurs i krisberedskap som ger insikt och motivation i hur du kan förbereda dig ifall samhället utsätts för en omfattande och längre störning.

Kursen jobbar med aktuella frågeställningar kopplade till krisberedskap som rör dig som privatperson. Några frågeställningar som kommer beröras är; Hur kan du med hjälp av dagens teknik skapa förutsättningar för att hantera en kris? Vad kan du förvänta dig av samhället och vad behöver du själv ta ansvar för? Vilka grundläggande behov behöver vi tillgodose?

Efter kursen kommer du bl.a. ha lärt dig mer om att identifiera dina risker, vilka behov du behöver tillgodose, vad du kan göra för att vara förberedd, lämplig utrustning och hur du kan gå vidare i dina beredskaper.

Kursen utgår ifrån svenska förhållanden och frågeställningar. 

Mer om upplevelsen

Dator och uppkoppling. 

Utvalda datum september-juni. 

Två digitala träffar om ca. 4 timmar totalt.

Upplevelsen gäller för en person. Utförs tillsammans med andra digitalt. 

Kundrecensioner

Vi har för tillfället inga kundrecensioner för denna upplevelsen.

Rekommenderade upplevelser