14 dagars
öppet köp
1 års
bytesrätt
Upplev Prova-på-dyk
  • Perfekt för den som vill ta dykcertifikat
  • Dyk med en auktoriserad och godkänd instruktör
  • Lån av komplett dykutrustning ingår
Stockholm, Karlstad, Lund

Prova-på-dyk

På ett prova-på-dyk får man testa på dykning under säkra och kontrollerade former. Ett provdyk är perfekt för den som funderar på att ta dykcertifikat eller som bara vill ha en fantastisk viktlös upplevelse.

Stockholm, Karlstad, Lund
Inline - Prova-på-dyk

Upplev Prova-på-dyk

  • Perfekt för den som vill ta dykcertifikat
  • Dyk med en auktoriserad och godkänd instruktör
  • Lån av komplett dykutrustning ingår

Upplevelsen Provdyk

Dykning är en av de mest fantastiska sysselsättningar man kan ägna sig åt på vår planet. Man svävar omkring viktlös och upptäcker en helt ny värld under ytan. Upplevelsen börjar med en teoretisk genomgång av dykning samt introduktion till hur utrustningen fungerar. Under den praktiska delen som utförs i en bassäng lär man sig några grundläggande övningar samt simmar omkring en stund och njuter av viktlösheten.

Givetvis görs prova-på-dyket med en auktoriserad och godkänd dykinstruktör. I upplevelsen ingår teorilektion, bassängpass och lån av komplett dykutrustning. Det enda man behöver ta med sig är badkläder och ett glatt humör.

Mer om upplevelsen

I prova-på-dyket ingår bassängpass och lån av komplett dykutrustning. Ta med egna badkläder.

Året runt.

Ca 2 timmar för hela upplevelsen varav ca 30 minuter dykning.

Upplevelsen gäller för en person.

Inför utförandet

Åldersgräns 12 år. Deltagare av upplevelsen måste vara fullt frisk.

Kundrecensioner

Mycket bra med bokningen

Jilin, April 2021
Utfördes i: Stockholm

Jag var på ett Prova på-dyk med Dykhuset via Live it. Det var otroligt lätt att boka och många tider fanns tillgängliga. Det var roligt, spännande, lärorikt, intressant och utmanande. Jag fick prova på att göra något jag aldrig tidigare gjort (dyka) och gillade det massor. Instruktören var lugn och informativ. Gruppen var lagom stor (totalt 4 pers). Det var en bra tid (20:00) på en vardag, vilket gjorde att man slapp stressa dit, behöva ta ledigt eller boka in en helg. Det var enkelt att ta sig dit (Järfällabadet). Jag gillade att de tog bilder som vi sen kan spara som minne. I det stora hela levde det upp till alla de förväntningar jag hade med bokning, service och helheten.

JA, Januari 2021
Utfördes i: Stockholm

Mycket bra instruktör

Michael, November 2020
Utfördes i: Karlstad

Rekommenderade upplevelser