Hjälp

Kundservice

Privat
Företag

Prova-på-dyk

st
445 kr
Köp
4.6 / 50 röster
Lägg till i bucketlist
Lägg till i bucketlist

På ett prova-på-dyk får man testa på dykning under säkra och kontrollerade former. Ett provdyk är perfekt för den som funderar på att ta dykcertifikat eller som bara vill ha en fantastisk viktlös upplevelse.

  • Perfekt för den som vill ta dykcertifikat
  • Dyk med en auktoriserad och godkänd instruktör
  • Lån av komplett dykutrustning ingår

Se videoklipp

Mer information

Upplevelsen Provdyk

Dykning är en av de mest fantastiska sysselsättningar man kan ägna sig åt på vår planet. Man svävar omkring viktlös och upptäcker en helt ny värld under ytan. Upplevelsen börjar med en teoretisk genomgång av dykning samt introduktion till hur utrustningen fungerar. Under den praktiska delen som utförs i en bassäng lär man sig några grundläggande övningar samt simmar omkring en stund och njuter av viktlösheten.

Givetvis görs prova-på-dyket med en auktoriserad och godkänd PADI dykinstruktör (PADI är världens största dykorganisation). I upplevelsen ingår teorilektion, bassängpass och lån av komplett dykutrustning. Det enda man behöver ta med sig är badkläder och ett glatt humör.
Observera att på Hönö sker prova-på-dyket i havet men givetvis under säkra förhållanden.

Orter

Stockholm, Halmstad, Hönö, Jönköping, Karlstad, Köping, Lund, Skellefteå, Umeå, Örebro

Kundrecensioner

5/5 Arvid ‐ Mar 2017, Stockholm
Provdyk, superkul! Jag är så taggad på att ta dykcertifikat nu :)

5/5 Caroline ‐ Feb 2017, Stockholm
Jag tyckte allt var bra, tillgängligt, lätt att boka, god kommunikation osv.

4/5 Nathalie ‐ Nov 2016, Örebro
Spännande men lite läskigt

Dela


Inför Utförandet

Personförsäkring och byten
Personförsäkring och fri bytesrätt utan kostnad ingår alltid i våra upplevelser.

Försäkring

När det är dags för en upplevelse eller ett event är det viktigt att våra kunder känner sig trygga. Därför ingår det försäkring utan extra kostnad i alla Live it-upplevelser inom Sverige - oavsett om det är en chokladprovning eller en dag på motorbanan.

Skulle det otänkbara inträffa är kunden, helt utan självrisk, försäkrad att få obegränsad med läkar-, sjukhusvård och behandling efter en olycka. Dessutom gäller försäkringen vid stöld, rån och merkostnader vid försenad resa. Läs mer om försäkringens villkor och dess omfattning i filerna nedan.

Kan jag byta min upplevelse?

Värdebeviset avser ett förslag på upplevelse för mottagaren. Om mottagaren hellre vill göra något annat går det bra att byta upplevelse genom att logga in på Mitt Live it-konto och följa instruktionerna. Mottagaren kan välja en annan upplevelse inom giltighetstiden och innan någon bokning har gjorts.

Om mottagaren väljer en dyrare upplevelse måste aktuell mellanskillnad betalas. Väljer mottagaren en billigare upplevelse än den urspungliga får hen tillgodo på mellanskillnaden. I fall då bytet innebär att 300-599 kr läggs till med kortbetalning förlänger vi värdebeviset med tre månader. Om bytet innebär att 600 kr eller mer läggs till förlänger vi värdebeviset med sex månader. Dock kan värdebeviset inte ha ett utgångsdatum som är mer än två år bort från det ursprungliga datumet.

Det är möjligt att förlänga giltighetstiden på värdebevis med tre eller sex månader i taget (max upp till totalt två år). Förlängningen kostar 50 kr/månad. Har du bokat ett datum utanför värdebevisets giltighetstid kan förlängning göras efter att giltighetsdatumet har passerat. Har du inte bokat ett datum måste förlängningen göras innan giltighetsdatumet passerat.

För att förlänga ett värdebevis giltighetstid eller om du har ytterligare frågor vänligen kontakta oss per mail eller telefon 08-120 182 00.

Viktig information

Åldersgräns 12 år. Deltagare av upplevelsen måste vara fullt frisk.

Vänligen uppmärksamma att vid Hönö tillkommer 200 kr då dykning sker i havet.

Klädsel/Utrustning

I prova-på-dyket ingår bassängpass och lån av komplett dykutrustning. Ta med egna badkläder.

Tillgänglighet

Året runt.

Varaktighet

Ca 2 timmar för hela upplevelsen varav ca 30 minuter dykning.

Antal deltagare

Upplevelsen gäller för en person.

Svar på vanliga frågor