Endast hos Live it
14 dagars
öppet köp
1 års
bytesrätt
Upplev Kör Speedway
  • Riktiga speedwaycyklar
  • Alla kan lära sig att köra
  • All utrustning ingår
  • Erfarna instruktörer

Kör Speedway - Stockholm

Välkommen att prova på Sveriges tredje största publiksport. Här väntar en upplevelse med full fart, sprutande grus och såväl breda leenden som breda ställ i kurvorna.

Inline - Kör Speedway

Upplev Kör Speedway

  • Riktiga speedwaycyklar
  • Alla kan lära sig att köra
  • All utrustning ingår
  • Erfarna instruktörer

Upplevelsen Kör Speedway

På med overallerna och skyddsutrustningen för här kommer gruset att spruta - upplev en fartfylld racingupplevelse på motorstadion! De erfarna instruktörerna inleder med visning av speedwaycyklarna och genomgång av körteknik. Körningen delas in i flera heat och med instruktörernas coachning känns det oväntat lätt att få till sina första vänstersladdar. Det är en svårslagen känsla att ställa ut cykeln i en bred sladd och låta gruset spruta över banan. Efter denna fartfyllda upplevelse är det lätt att förstå varför speedway blivit så omåttligt populärt runt om i landet.

Mer om upplevelsen

Lån av all nödvändig utrustning ingår.

Upplevelsen är tillgänglig utvalda datum maj - september med uppehåll i juli. 

Total tid för upplevelsen är 2 - 3 timmar beroende på antal deltagare.

Upplevelsen är för 1 person och utförs i grupp tillsammans med andra.

Annan information
Anhöriga och vänner är välkomna att följa dagen från de publikplatser som finns.

Inför utförandet

Åldersgräns 18 år. För yngre förare finns 50cc cyklar. Vuxna kör på riktiga 500cc speedwaycyklar. Inga förkunskaper krävs. Nykterhet är ett krav. Vänligen uppmärksamma att upplevelsen är väderberoende och kan komma att ställas in med kort varsel.

Upplevelsen kan enbart bokas genom Live it. Logga in med ditt värdebevis på Mitt Live it och boka via vår onlinebokning alternativt kontakta Live its kundtjänst på 08-120 182 00 för bokning.

Kundrecensioner

I början var det lite oklart vart man skulle och lite oklart vad uppläget var men alleftersom var den en härlig gemenskap med de ledarna som fanns på plats samt andra deltagare och upplevelsen var bättre än mina förväntningar!

Lucas, Maj 2020
Utfördes i: Stockholm

Jag har sedan början på 1960 talet varit intresserad av speedway och själv velat prova. När jag fyllde 70 år kom min chans! Trots Corona dristade jag mig iväg på detta äventyr. Trevligt arrangemang, lagom nivå och lugn och fin stämning.

Gudmund, Maj 2020
Utfördes i: Stockholm

En mycket spännande upplevelse att köra en 500cc motorcykel med sladd utan bromsar!! Ändå upplevde jag det som säkert och kontrollerat med de instruktioner vi fick om hur vi successivt skulle öka svårigheten. Mycket kunniga instruktörer och trevligt bemötande i perfekt väder.

Thomas, Maj 2020
Utfördes i: Stockholm

Rekommenderade upplevelser

Kör Ferrari/Lamborghini
Nya modeller
Stockholm, Göteborg, Malmö, Gävle, Jönköping, Linköping, Västerås, Örebro
Stockholm, Göteborg, Malmö, Gävle, Jönköping, Linköping, Västerås, Örebro
Folkrace
Stockholm (Norrtälje), Linköping, Österlen (Tomelilla)
Stockholm (Norrtälje), Linköping, Österlen (Tomelilla)