RIB-safari för två

4.7 / 236 röster
2 190 kr
14 dagars
öppet köp
1 års
bytesrätt
Upplev RIB-safari för två
  • Halvdagsupplevelse med RIB-båtar
  • Hastigheter på över 50 knop!
  • Vana guider som alla är erfarna skeppare
  • Central startplats

RIB-safari för två - RIB charter i skärgården

RIB-safari för två

4.7 / 236 röster
2 190 kr

Få upplevelser är lika koncentrerat intrycksfulla som denna höghastighetstur genom natursköna områden och storslagna vyer! En härlig upplevelse för såväl landkrabbor som sjöfolk!

Inline - RIB-safari för två

Upplev RIB-safari för två

  • Halvdagsupplevelse med RIB-båtar
  • Hastigheter på över 50 knop!
  • Vana guider som alla är erfarna skeppare
  • Central startplats

Upplevelsen RIB-safari för två - Charter i RIBbåt

 

Göteborg - Sälsafari

Turen startar i centrala Göteborg, går förbi Älvsborgs fästning och söderut förbi kända platser som Styrsö, Donsö och Brännö brygga. Innan ankomst till Vinga görs ett uppehåll för att titta på sälar i det yttre havsbandet. Sälen trivs bra i dessa vatten och chanserna att se säl är mycket stora. En riktigt spännande och naturskön upplevelse!
På Vinga görs ett strandhugg på en timme, tid finns då att bekanta sig med ön, ta en fika eller besöka Taubemuséet. Efter Vinga går färden åter mot Göteborg och platsen där ni började turen.

Malmö - Kanalrunda i Köpenhamn

Malmöturen utgår från Limhamn och börjar med en fartfylld tur på öppet hav ner förbi Öresundsbron och Sveriges största vindkraftverk. Färden går sedan vidare västerut mot danska farvatten.
Utanför Köpenhamn ligger det spektakulära Flakfortet. Där görs ett strandhugg under en timme vilket ger gott om tid att titta på fästningen. Efter stoppet fortsätter färden västerut mot Middelgrundsfortet utanför Köpenhamn. Därefter vänder er befälhavare österut igen där Turning Torso tornar upp sig på vägen in mot centrala Malmö. Fika finns att köpa på Flakfortet för de som vill.

 

Mer om upplevelsen

Bekväma kläder efter väder. Lån av overall, flytväst och övrig nödvändig utrustning ingår.

Denna aktivitet är inte väderkänslig. Rutten kan dock variera något beroende på aktuell väderlek.

April - oktober
Kan variera mellan orterna och beroende av väder. Flest turer sker under sommarmånaderna.

3 - 4 timmar (inkl. fikapaus).

För två personer, i grupp med andra. Båtarna tar 10-12 passagerare.

Inför utförandet

Minimiålder 10 år. Målsmans tillstånd krävs för minderåriga på samtliga orter. Personer med rygg- och nackrelaterade skador samt gravida kan ej åka då kroppen stundtals utsätts för starka påfrestningar.

Kundrecensioner

Bra väder men inga sälar tyvärr

Pia, Juli 2020
Utfördes i: Stockholm

Proffsig och trevlig personal som hela tiden såg till att alla deltagare hade en bra stund. Om jag måste påpeka något mindre bra så var det att vi bara fick Gifflar som fika.

Tim, Juli 2020
Utfördes i: Stockholm

Bra var: Vi hölls hela tiden upplysta med vettig information vid inledning samt under turen. Trevliga lättsamma, glada men seriösa killar som ingav förtroende. Roligt och intressant med information som gavs under resan. Spännande med havsörn och säl spaning. Fantastiskt att se så mycket av skärgården. Kommer inte på något som jag upplevde kunde göras bättre.

Leena, Juli 2020
Utfördes i: Stockholm

Rekommenderade upplevelser