Hjälp

Kundservice

Privat
Företag

Bränneribesök

st
595 kr
Köp
Lägg till i bucketlist
Lägg till i bucketlist

Besök ett gediget bränneri och provsmaka ett flertal olika egenproducerade spritsorter. Med närodlade produkter framställs Whisky, Punsch, akvavit och fruktdestillat, under provningen kryddas även samtliga drycker med historier från brännerimästaren.

  • Välkomstdrink med snittar
  • Guidad visning av bränneriet
  • Provning med drycker från bränneriet
  • Smaktallrik som kombinerar smak och dryck
Mer information

Upplevelsen Bränneribesök

I hjärtat av Roslagen ligger en gård som med ekologiska och lokalt producerade råvaror producerar traditionella svenska spritdrycker, whisky och spännande fruktdestillat. Lyssna till den fängslande berättelsen om bränneriets historia och uppkomst ackompanjerad av fördrink och snittar i den ombyggda logen. Därefter startar guidningen i det prisbelönta bränneriet där dryckerna destilleras i de ångvärmda kopparpannorna. Upplev sprittillverkning på riktigt nära håll och få svar på alla frågor om hur frukter och bär blir till ljuva aperitifer och avecer.

Efter besöket i bränneriet är det dags för provsmakning av bränneriets drycker. Under ledning av brännerimästaren leds ni genom en spännande variation av spritdrycker. Provningen sker med en smaktallrik där kombinationen smak och dryck gör att helt nya smaker i dryckerna upptäcks. Det blir även tydligt att dryckesprovningar är en upplevelse för flera sinnen då såväl syn, lukt och smak samspelar. Efter avslutad provning erhålls ett diplom. Välkommen på en smakresa till ett svenskt bränneri!

Orter

Stockholm (Norrtälje)

Dela


Inför Utförandet

Personförsäkring och byten
Personförsäkring och fri bytesrätt utan kostnad ingår alltid i våra upplevelser.

Försäkring

När det är dags för en upplevelse eller ett event är det viktigt att våra kunder känner sig trygga. Därför ingår det försäkring utan extra kostnad i alla Live it-upplevelser inom Sverige - oavsett om det är en chokladprovning eller en dag på motorbanan.

Skulle det otänkbara inträffa är kunden, helt utan självrisk, försäkrad att få obegränsad med läkar-, sjukhusvård och behandling efter en olycka. Dessutom gäller försäkringen vid stöld, rån och merkostnader vid försenad resa. Läs mer om försäkringens villkor och dess omfattning i filerna nedan.

Kan jag byta min upplevelse?

Värdebeviset avser ett förslag på upplevelse för mottagaren. Om mottagaren hellre vill göra något annat går det bra att byta upplevelse genom att logga in på Mitt Live it-konto och följa instruktionerna. Mottagaren kan välja en annan upplevelse inom giltighetstiden och innan någon bokning har gjorts.

Om mottagaren väljer en dyrare upplevelse måste aktuell mellanskillnad betalas. Väljer mottagaren en billigare upplevelse än den urspungliga får hen tillgodo på mellanskillnaden. I fall då bytet innebär att 300-599 kr läggs till med kortbetalning förlänger vi värdebeviset med tre månader. Om bytet innebär att 600 kr eller mer läggs till förlänger vi värdebeviset med sex månader. Dock kan värdebeviset inte ha ett utgångsdatum som är mer än två år bort från det ursprungliga datumet.

Det är möjligt att förlänga giltighetstiden på värdebevis med tre eller sex månader i taget (max upp till totalt två år). Förlängningen kostar 50 kr/månad. Har du bokat ett datum utanför värdebevisets giltighetstid kan förlängning göras efter att giltighetsdatumet har passerat. Har du inte bokat ett datum måste förlängningen göras innan giltighetsdatumet passerat.

För att förlänga ett värdebevis giltighetstid eller om du har ytterligare frågor vänligen kontakta oss per mail eller telefon 08-120 182 00.

Viktig information

Åldersgräns 18 år. Undvik parfymer och andra starka dofter på provningar.

Tillgänglighet

Lördagar mars - december.

Varaktighet

Ca 3 timmar.

Antal deltagare

För en person. Aktiviteten utförs tillsammans med andra i grupp.

Svar på vanliga frågor

Rekommenderade upplevelser

Whiskyprovning
Stockholm, Göteborg, Malmö, Jönköping, Karlstad, Linköping, Uppsala, Västerås, Örebro
495 kr
990 kr
Köp
Stockholm, Göteborg, Malmö, Gävle, Höganäs, Karlstad, Linköping, Luleå, Norrköping, Uppsala, Västerås, Växjö, Örebro
595 kr
1 190 kr
Köp