Stand up

3.7 / 122 röster
245 kr
14 dagars
öppet köp
1 års
bytesrätt
Upplev Stand up
  • Upplev Stand up live
  • En skrattfylld kväll
  • Någa av Sveriges bästa komiker

Stand up

Stand up

3.7 / 122 röster
245 kr

Det sägs att ett gott skratt förlänger livet så varför inte krydda tillvaron med en kväll fylld av skrattframkallande underhållning? Upplev Stand up som det ska avnjutas - live!

Stand up

Upplev Stand up

  • Upplev Stand up live
  • En skrattfylld kväll
  • Någa av Sveriges bästa komiker

Upplevelsen Stand up

Stand up comedy ska helt klart avnjutas live, stämningen mellan artisten och publiken kan inte jämföras med att se en stand up show på TV eller på nätet - trots att båda har haft en stor betydelse för intresset av den här underhållningsformen i Sverige. Här ges en skrattfylld kväll med några av Sveriges bästa ståuppkomiker. Välkommen till en av våra roligaste upplevelser!

Mer om upplevelsen

September - maj med uppehåll runt jul. 

Ca 1 - 1,5 timme.

Upplevelsen är för en person och utförs tillsammans med andra gäster.

Annan information
Dryck ingår inte men bar finns på plats. Fotografering är tillåten, dock ej filmupptagning med videokamera eller mobiltelefon.

Inför utförandet

Åldersgräns 18 år.

Kundrecensioner

Hade inte en stund som jag inte skrattade under stand upen

Martin, Mars 2019
Utfördes i: Stockholm

Hasse Bronten var jättebra, medans den förste marcus palm, var hemskt, gamla jokes som var roliga på 90 tallet. men fin atmosfär i bryggeriet.

Michael, Mars 2019
Utfördes i: Stockholm

Informationen om när upplevelsen startade var helt felaktig. Den enda informationen som vi fick var att det började 19.50 och skulle hålla på 1-1,5 timmar, så vi var där 19.40. Men inte förrän 20.20 började uppträdandet, så vi fick vänta hela 40 minuter. Sen var det stand-up i 40 minuter, följt av en halvtimmes paus. Eftersom vi hade räknat med att det skulle vara klart på max 1,5 timmar så kom vår färdtjänststaxi vid den tiden. Eftersom det var fredagskväll är det helt omöjligt att få en ny färdtjänststaxi, så vi var tvungna att åka hem med den och missade därför hela andra akten. Om vi hade fått ordentlig information hade det här gått att undvika. Personalen på plats nämnde något om en PDF-fil som skulle ha skickats ut, men den har vi inte fått, vi har dubbelkollat. Ni måste ju skicka ut information som stämmer!

Martin, Mars 2019
Utfördes i: Stockholm

Rekommenderade upplevelser