Takvandring

4.4 / 692 röster
745 kr
14 dagars
öppet köp
1 års
bytesrätt
Upplev Takvandring
  • Helt unikt koncept i Europa
  • Spännande historievandring
  • Milsvid utsikt över Stockholm
  • Certifierade guider

Takvandring

Takvandring

4.4 / 692 röster
745 kr

Välkommen att uppleva Stockholms vackra silhuetter och få en historieguidning på samma gång. Här väntar en nervkittlande och spännande stadsvandring med utsikt över huvudstadens takåsar.

Inline - Takvandring

Upplev Takvandring

  • Helt unikt koncept i Europa
  • Spännande historievandring
  • Milsvid utsikt över Stockholm
  • Certifierade guider

Upplevelsen Takvandring på Riddarholmen

Välkommen till Riddarholmen i centrala Stockholm och en spännande stadsvandring som inte liknar något annat. Här höjs kulturhistorien till skyarna – bokstavligt talat. Upplev en unik kombination av stadsvandring, pirr i magen och storslagen utsikt.

Upplevelsen börjar med att certifierade takguider möter upp och går igenom säkerhetsrutinerna. Sedan beger ni er 43 meter upp till det gamla riksdagshusets tak, en utmärkt utgångspunkt för att uppleva stadens historia. Från hjärtat av Stockholm får ni en spektakulär panoramavy över takåsar, tinnar och torn. Tillsammans med guiderna går ni runt på taken via gångbryggor som är väl förankrade i ett säkerhetssystem. Ni har även en personlig säkerhetssele säkrad under hela vandringen. Även om det kittlar i magen så är takvandring mycket säkert och passar därför alla åldrar. Under vandringen berättar de erfarna ledsagarna om huvudstadens intressanta historia på ett lättsamt sätt.

Mer om upplevelsen

Stabila skor utan klackar och kläder efter väder.

Vandringen ställs inte in vid regn men kan komma att bokas om vid åskväder.

Utvalda datum april - oktober.

Ca 1 - 1,5 timme.

Upplevelsen gäller för en person och utförs i grupp tillsammans med andra deltagare.

Förvaringsskåp för värdesaker finns på plats 

Inför utförandet

Ingen åldersgräns men upplevelsen kräver en minimumlängd på 150 cm. Maxvikt 120 kg. Om man är under 18 år sker vandringen i sällskap med målsman. Nykterhet är givetvis ett krav. Personer med hjärt- kärlsjukdomar, stark höjdrädsla eller yrsel bör ej delta i denna upplevelse. Konsultera gärna läkare innan vandringen vid osäkerhet.

Kundrecensioner

Upplevelsen stämde inte alls med beskrivningen på Er hemsida.

Anders, Juni 2019
Utfördes i: Stockholm

Guide och arrangemang var utmärkta, säkerhet ok. Inttressanta berättelser om vad man kunde se. Väder o vind kan man inte rå över, men det störde mikrofon/högtalare. Jag betalade inte själv, men insåg att det är ganska dyrt! Inget som man bara springer upp på.

Per, Maj 2019
Utfördes i: Stockholm

Bra guide! Kort vandring, hade varit värdelöst utan en bra guide.

Viktor, Maj 2019
Utfördes i: Stockholm

Rekommenderade upplevelser