Takvandring för två

4.4 / 782 röster
1 590 kr
14 dagars
öppet köp
1 års
bytesrätt
Upplev Takvandring för två
  • Helt unikt koncept i Europa
  • Spännande historievandring
  • Milsvid utsikt över Stockholm
  • Certifierade guider

Takvandring för två

Takvandring för två

4.4 / 782 röster
1 590 kr

Välkomna till en guidad takvandring 43 meter upp i luften. Här väntar en nervkittlande och spännande stadsvandring med utsikt över Stockholms takåsar.

Inline - Takvandring för två

Upplev Takvandring för två

  • Helt unikt koncept i Europa
  • Spännande historievandring
  • Milsvid utsikt över Stockholm
  • Certifierade guider

Upplevelsen Takvandring på Riddarholmen

Välkomna till Riddarholmen i centrala Stockholm och en spännande stadsvandring som inte liknar något annat. Här höjs kulturhistorien till skyarna – bokstavligt talat. Upplev en unik kombination av historievandring, pirr i magen och storslagen utsikt.

Upplevelsen börjar med att certifierade takguider möter upp på Riddarholmen och går igenom säkerhetsrutinerna. Sedan beger ni er upp till det gamla riksdagshusets tak, en utmärkt utgångspunkt för att uppleva stadens historia. Från hjärtat av Stockholm får ni en spektakulär panoramavy över takåsar, tinnar och torn. Tillsammans med guider går ni runt på taken via gångbryggor som är väl förankrade i ett säkerhetssystem. Ni har även en personlig säkerhetssele säkrad under hela vandringen. Även om det kittlar i magen så är takvandring mycket säkert och passar därför alla åldrar. Under vandringen berättar de erfarna guiderna om Stockholms intressanta historia på ett lättsamt och trevligt sätt. Takvandring är en annorlunda upplevelse på hög nivå så välkommen att uppleva huvudstadens vackra silhuetter - och få en historisk guidning på samma gång!

Mer om upplevelsen

Stabila skor utan klackar och kläder efter väder.

Vandringen ställs inte in vid regn men kan komma att bokas om vid åskväder.

Utvalda datum april - oktober.

Ca 1 - 1,5 timme.

Upplevelsen gäller för två personer och utförs i grupp tillsammans med andra deltagare.

Förvaringsskåp för värdesaker finns på plats 

Inför utförandet

Ingen åldersgräns men upplevelsen kräver en  minimumlängd på 150cm. Maxvikt 120kg. Om man är under 18 år sker vandringen i sällskap med målsman. Nykterhet är givetvis ett krav. Personer med kända hjärt- kärlsjukdomar, stark höjdrädsla eller yrsel bör ej delta i denna upplevelse. Konsultera gärna läkare innan vandringen vid osäkerhet.

Kundrecensioner

Tycker att guiden var bra på att berätta om Stockholm och dom platser vi såg från taket.Bra service att man fick låna kläder eftersom vädret inte var det bästa den dagen.Det som i så fall var mindre bra är att vandringen var kort och tiden gick fort

Åke, Oktober 2019
Utfördes i: Stockholm

Bra planerat, bra presentation av upplägget och bra genomfört. Stort säkerhetstänk. Bra guider.

Pether, Oktober 2019
Utfördes i: Stockholm

För kort tid

Marcia, Oktober 2019
Utfördes i: Stockholm

Rekommenderade upplevelser