Hjälp

Kundservice

Privat
Företag

Trampoline Experience

st
795 kr
Köp
4.3 / 3 röster
Lägg till i bucketlist
Lägg till i bucketlist

Volta, studsa, flyg och hjula. Med hjälp av egen, professionell tränare är det nästan bara fantasin som sätter gränserna i denna trampolinvärld.

  • En timmes hoppning för två personer
  • Personlig tränare skräddarsyr upplägget efter er nivå
  • Hoppstrumpor och t-shirt ingår
  • Komplett trampolinpark med massor av häftiga attraktioner

Se videoklipp

Mer information

Trampoline Experience för två personer

Det krävs kroppskontroll för att våga flippa ur, i vår mest uppstudsiga upplevelse har ni er egen personliga tränare helt till ert förfogande under en timme. Oavsett kroppsbyggnad och hur vältränad eller otränad man är så garanterar vi att detta är en PT-timme ni sent ska glömma. Vi vill dock höja ett varningens finger för träningsvärk i skrattmusklerna.

Upplevelsen sker i en trampolinpark, något som enklast kan beskrivas som en värld där hav och land bytts mot trampoliner, foam pits och airbags. Och det är just i luften merparten av tiden spenderas då ni med hjälp av er personliga tränare får de bästa tipsen för att flyga högt, långt och kanske göra en första volt. En sak är säker - Man lever länge på hoppet!

 

Vänligen uppmärksamma öppnande av parkerna i Linköping och Örebro enligt nedan:

Linköping: Öppnar i april 2017

Örebro: Öppnar i juni 2017

 

Orter

Linköping, Västerås, Örebro

Dela


Inför Utförandet

Personförsäkring och byten
Personförsäkring och fri bytesrätt utan kostnad ingår alltid i våra upplevelser.

Försäkring

När det är dags för en upplevelse eller ett event är det viktigt att våra kunder känner sig trygga. Därför ingår det försäkring utan extra kostnad i alla Live it-upplevelser inom Sverige - oavsett om det är en chokladprovning eller en dag på motorbanan.

Skulle det otänkbara inträffa är kunden, helt utan självrisk, försäkrad att få obegränsad med läkar-, sjukhusvård och behandling efter en olycka. Dessutom gäller försäkringen vid stöld, rån och merkostnader vid försenad resa. Läs mer om försäkringens villkor och dess omfattning i filerna nedan.

Kan jag byta min upplevelse?

Värdebeviset avser ett förslag på upplevelse för mottagaren. Om mottagaren hellre vill göra något annat går det bra att byta upplevelse genom att logga in på Mitt Live it-konto och följa instruktionerna. Mottagaren kan välja en annan upplevelse inom giltighetstiden och innan någon bokning har gjorts.

Om mottagaren väljer en dyrare upplevelse måste aktuell mellanskillnad betalas. Väljer mottagaren en billigare upplevelse än den urspungliga får hen tillgodo på mellanskillnaden. I fall då bytet innebär att 300-599 kr läggs till med kortbetalning förlänger vi värdebeviset med tre månader. Om bytet innebär att 600 kr eller mer läggs till förlänger vi värdebeviset med sex månader. Dock kan värdebeviset inte ha ett utgångsdatum som är mer än två år bort från det ursprungliga datumet.

Det är möjligt att förlänga giltighetstiden på värdebevis med tre eller sex månader i taget (max upp till totalt två år). Förlängningen kostar 50 kr/månad. Har du bokat ett datum utanför värdebevisets giltighetstid kan förlängning göras efter att giltighetsdatumet har passerat. Har du inte bokat ett datum måste förlängningen göras innan giltighetsdatumet passerat.

För att förlänga ett värdebevis giltighetstid eller om du har ytterligare frågor vänligen kontakta oss per mail eller telefon 08-120 182 00.

Viktig information

Nykterhet är ett krav. Åldersgräns 3 år, målsmans underskrift krävs för minderåriga. För barn upp till 10 år krävs målsmans närvaro. Maxvikt 120 kg. Upplevelsen kan inte utföras av gravida, personer med rygg-, axel- eller nackbesvär, hjärtproblem eller av personer med gips. Konsultera gärna läkare innan upplevelsen vid osäkerhet.  I övrigt inga fysiska restriktioner eller förkunskaper. Er tränare anpassar nivån efter era önskemål och färdigheter.

Klädsel/Utrustning

Träningskläder. De obligatoriska strumporna som ger extra bra grepp ingår i er upplevelse. Ni får även en T-shirt på plats.

Väder

Upplevelsen sker inomhus och är inte väderberoende.

Tillgänglighet

Året runt.

Vänligen uppmärksamma öppnande av parkerna i Linköping och Örebro enligt nedan:

Linköping: Öppnar i april 2017
Örebro: Öppnar i juni 2017

Varaktighet

En timmes hoppning i parken, räkna med att hela upplevelsen tar ca 1,5 timme inklusive ombyte och genomgång.

Antal deltagare

Gäller för två personer tillsammans med personlig tränare. Det är andra hoppare i parken samtidigt.

Åskådare är välkomna att följa upplevelsen från sidan trampolinparken. Det finns även café med sittplatser där man kan följa hoppningen.

Svar på vanliga frågor

Rekommenderade upplevelser

Waterballs för två
Stockholm, Göteborg, Malmö, Gävle, Jönköping (Gränna), Karlstad, Norrköping (Arkösund), Västerås, Öland, Örebro
495 kr
Köp
Jetpack
Stockholm, Göteborg, Malmö, Gävle, Jönköping (Gränna), Karlstad, Norrköping (Arkösund), Västerås, Öland, Örebro
995 kr
Köp