Exklusivt hos Live it
14 dagars
öppet köp
1 års
bytesrätt
Upplev Vattenskotersafari
  • Hastigheter på upp till 45 knop!
  • Passagerare följer med utan kostnad och får provköra
  • En timme effektiv körtid med erfaren guide
  • Bränsle och utrustning ingår

Vattenskotersafari

På vattenskotersafari upplever man en blandning mellan fart, vatten och natur. Vattenskotern har en otrolig acceleration och kommer upp i hastigheter på upp till 45 knop. Häng med på ett fartfyllt vattenäventyr!

Inline - Vattenskotersafari

Upplev Vattenskotersafari

  • Hastigheter på upp till 45 knop!
  • Passagerare följer med utan kostnad och får provköra
  • En timme effektiv körtid med erfaren guide
  • Bränsle och utrustning ingår

Upplevelsen Vattenskotersafari

Erfarna instruktörer hälsar välkomna och tillhandahåller nödvändig utrustning. Efter säkerhetsgenomgång och körinstruktioner är det dags att gränsla vattenskotern och ge sig ut i vågorna. Accelerationen i de råstarka maskinerna är imponerande, här pratar vi sportbilsprestanda.

Guiden finns med under hela turen för att visa sevärdheter i omgivningarna och bjuda på en varierande tur. Varje skoter har plats för två så ta gärna med en passagerare att dela upplevelsen med. Självklart går det bra att byta förare under turen så att ni båda får känna på körglädjen.

Mer om upplevelsen

Badkläder är valfritt men inte ett måste då arrangören tillhandahåller overaller.

Utvalda datum under sommarhalvåret.

Totalt ca 1,5 timme varav 1 timme effektiv körtid.

Upplevelsen gäller för en skoter med plats för två personer. Ta gärna med en vän att dela upplevelsen med. Det går bra att byta förare under turen så att båda deltagarna får köra. Upplevelsen sker i grupp med andra deltagare.

Inför utförandet

Åldersgräns är 16 år med målsmans godkännande. Nykterhet är givetvis ett krav.

 

Kundrecensioner

Kul att köra vattenskoter men det gick för höga vågor så jag var rädd. Ni kan inte påverka vädret utan det blev lite otur för mig.

Kjell-Åke, Augusti 2021
Utfördes i: Stockholm

På det stora hela var det en bra aktivitet. Det som drog ned låg utanför arrangörens inverkan. Dvs vädret. I detta fallen vattenskoter i Stockholm. Men i mångas smak tidvis lite höga vågor. Informationen som skickats ut gällande denna aktör (Jungfrusund) bör uppdateras. Dels så stämmer inte angiven samlingsplats. samt att informationen gällande Slagstafärjan inte är uppdaterad (ange antingen rätt pris eller inget alls. Kanske räcker med att säga ATT den kostar och skicka länk)

Grasse, Augusti 2021
Utfördes i: Stockholm

Blev orolig först när det var safari att ingen friåkning skulle ske men det var det visst! Välspenderad tid och upplevelse. Enda nackdelen är att kartlänk för uppsamlingsplats stämmer inte, det är en gammal bild. Så svårt att veta vart man skulle samlas

Jonas, Augusti 2021
Utfördes i: Stockholm

Rekommenderade upplevelser