VR-Experience

4.2 / 40 röster
895 kr
14 dagars
öppet köp
1 års
bytesrätt
Upplev VR-Experience
  • Upplev den senaste och bästa VR-tekniken
  • För upp till 5 personer - samma pris oavsett antal deltagare
  • Massor av olika VR-världar att upptäcka
  • Inga förkunskaper - alla kan spela
Stockholm, Göteborg, Tranås

VR-Experience

VR-Experience

4.2 / 40 röster
895 kr

Välkommen till ett av Sveriges ledande VR-center. Upplev nya världar i VR med den absolut senaste och bästa utrustningen. Ta med vännerna och testa Virtual Reality - på riktigt! 

Stockholm, Göteborg, Tranås
VR-Experience

Upplev VR-Experience

  • Upplev den senaste och bästa VR-tekniken
  • För upp till 5 personer - samma pris oavsett antal deltagare
  • Massor av olika VR-världar att upptäcka
  • Inga förkunskaper - alla kan spela

Upplev Virtual reality på VR-center

Upptäck, och framförallt upplev, den senaste tekniken på ett VR-center med över 20 utvalda titlar. Utforska fantastiska, skrämmande och actionfyllda världar. Den helhetsupplevelse av Virtual reality man får på ett VR-center går inte att jämföra med att prova hemma i vardagsrummet.

Ni har ert eget rum och välkomnas av en värd som hjälper er att komma igång. Därefter ligger, inte bara en, utan fler än 20 världar för era fötter. Ni disponerar er tid helt själva och kan testa massor av olika spel eller välja att lägga fullt fokus på ett. Här finns titlar från några av världens främsta spelutvecklare så ni hittar garanterat något att uppslukas av - oavsett om ni väljer att tävla mot varandra, upptäcka nya världar eller slåss mot zombies. Alla rum är utrustade med skärmar så att man kan följa vad som händer i spelen. Att se någon ta sina första stapplande steg i en helt ny värld brukar vara en upplevelse även för de som inte har headseten på sig. Välkomna att upptäcka, utforska och uppleva - det här är Virtual Reality som det ska vara!

 

Mer om upplevelsen

Vanliga kläder. All nödvändig utrustning tillhandahålls på plats.

Utförs inomhus, ej väderberoende.

Året runt.

Total tid för upplevelsen är 60 minuter inklusive instruktioner varav 50 minuter VR.

Upplevelsen är för upp till 5 personer (samma pris oavsett antal deltagare). Ni har rummet för er själva och spelar endast tillsammans med era vänner och ej med andra deltagare. Ni fördelar själva tiden i rummet mellan varandra.

Det är inga problem att ha vanliga glasögon i VR-headsetet, bär man väldigt stora bågar rekommenderar vi kontaktlinser.
Med avancerad VR-teknik blir upplevelsen mycket verklig, vi rekommenderar därför att gravida, epileptiker och personer med hjärtbesvär rådgör med läkare innan upplevelsen.

Inför utförandet

Rekommenderad åldersgräns för bästa upplevelse är 13 år, barn yngre än 13 år är välkomna i sällskap av vuxen. Ni fördelar själva tiden i rummet mellan varandra.

Kundrecensioner

VR Experience var inte så imponerande. Utrustningen fungerade inte riktigt som den skulle och det förtog hela upplevelsen.

Johan, Januari 2019
Utfördes i: Stockholm

jag har varit på olika uppleveser via Live it, både bodyflight och virtual reality (den sista bara förra veckan). Alla upplevelserna har varit otroligt roliga med bra personal och det var så lätt att boka via er hemsida.

Sara, Januari 2019
Utfördes i: Stockholm

Det var roligt att testa VR och personalen var jättetrevlig, men jag hade önskat att hela gruppen hade kunnat köra VR-spelen tillsammans. Nu kunde bara en i taget köra och man fick sitta och vänta på varandra.

Anna, December 2018
Utfördes i: Stockholm

Rekommenderade upplevelser