Zombie Escape för två

4.7 / 258 röster
1 190 kr
14 dagars
öppet köp
1 års
bytesrätt
Upplev Zombie Escape för två
  • Helt unik upplevelse i Sverige
  • Precis som i skräckfilmer & TV-spel
  • Över 20 000 kvm industrilokaler att utforska
  • Horder av Zombies
Örebro (Stråssa)

Zombie Escape för två

Zombie Escape för två

4.7 / 258 röster
1 190 kr

Ett domedagsvirus har brutit ut och smittat större delen av världen, enda räddningen är det antivirus som finns i den övergivna forskningsstationen. Undvik smittade zombies och få ut vaccinet i detta adrenalinfyllda skräckäventyr.

Örebro (Stråssa)
Zombie Escape för två

Upplev Zombie Escape för två

  • Helt unik upplevelse i Sverige
  • Precis som i skräckfilmer & TV-spel
  • Över 20 000 kvm industrilokaler att utforska
  • Horder av Zombies

Upplevelsen Zombie Escape

Erfarna instruktörer ger en noggrann uppdragsbeskrivning innan det är dags att i en grupp på 2-4 överlevande ge er in i komplexet. Ni kämpar er igenom en zombiefylld bana som går genom flera hus, både under marken och högt upp i industrianläggningar. Våningarna har olika teman, från kontorskomplex till forskningslabb. Ni kommer att möta ett flertal statister förklädda till attackerande zombies under vägen. Ni försvarar er med buffervapen, s.k. stageguns som ni hittar längs vägen. Då detta inte är paintball eller soft airguns behövs ingen skyddsutrustning. Personal finns på plats i lokalen om ni behöver assistans under uppdraget.

Uppdraget

Ett hemskt domedagsvirus har på kort tid spridit sig över världen och apokalypsen är nära då smittade, köttätande Zombies tagit över. Det dödliga viruset har skapat anarki i alla länder och skördat oräkneliga offer. Inget verkar fungera för att stoppa virusets framfart och inget botemedel eller antivirus har funnits. Fram tills nu…

I en hemlig forskningsanläggning har militärpersonal och forskare med deras familjer stängt in sig för att finna ett antivirus mot den härjande pandemin. Precis när man tror sig ha funnit ett fungerande botemedel händer det ofattbara. Man förlorar kontakten med delar av anläggningen.

Ert uppdrag är att lokalisera och ta er ut med antiviruset för att kunna rädda världen. Beväpnade med endast enklare vapen och få kulor måste ni ta er genom det helvete anläggningen har blivit. Bakåt finns ingen räddning enda vägen ut är framåt. Förhoppningsvis kan ni hitta mer vapen och ammunition och kanske fler överlevande längre in i anläggningen. Tiden är knapp och ni är världens sista hopp...

Mer om upplevelsen

Vi rekommenderar oömma kläder efter rådande temperatur och träningsskor.

Upplevelsen är inte väderberoende.

Utvalda datum april - december. 

Ca 1 - 1,5 timme.

För 2 personer. Uppdraget utförs tillsammans med andra i en mindre grupp om 2-4 personer.

Annan information
Möjlighet till fika och enklare förtäring finns på plats.
Upplevelsen sker i en industrilokal och saknar åskådarplatser.

Inför utförandet

Åldersgräns 13 år med målsmans godkännande. Nykterhet är ett krav. Upplevelsen kommer att ge adrenalinpåslag och har man känsliga nerver eller kända sjukdomar så rekommenderar vi att man konsulterar läkare innan utförandet. Man bör även meddela arrangören om man har astma då rökeffekter kan användas under aktiviteten. Upplevelsen kan inte utföras av höggravida.

Kundrecensioner

Allt var riktigt. Riktigt bra. Förutom att man kom ikapp framgående grupper som då gjorde att upplevelsen försämrades

Kim, November 2017
Utfördes i: Stråssa

seriöst, läskig och väl utfört. det var riktigt bra bortsätt den mänskliga faktorn vilket gjorde att man krokade med andra grupper som var där men ändå värt pengarna.

Simon_kr@hotmail.com, November 2017
Utfördes i: Stråssa

Välordnat, mötte mina förväntningar

William, November 2017
Utfördes i: Stråssa

Rekommenderade upplevelser

Flyboard
Stockholm, Göteborg, Malmö, Gävle, Jönköping, Umeå, Öland
Stockholm, Göteborg, Malmö, Gävle, Jönköping, Umeå, Öland