Endast hos Live it

Zombie Escape: Quarantine

4.4 / 20 röster
495 kr
14 dagars
öppet köp
1 års
bytesrätt
Upplev Zombie Escape: Quarantine
  • Helt unik skräckupplevelse i Sverige
  • Precis som i skräckfilmer & TV-spel
  • Genomsök enorma industrilokaler
  • Horder av Zombies
Örebro

Zombie Escape: Quarantine

Zombie Escape: Quarantine

4.4 / 20 röster
495 kr

Ett domedagsvirus har brutit ut och smittat större delen av världen som nu tagits över av Zombies. Ert uppdrag är att ta er igenom en forskningsanläggning satt i karantän och utplåna smittade zombies och få ut vaccinet som är mänsklighetens enda räddning.

Örebro
Inline - Zombie Escape: Quarantine

Upplev Zombie Escape: Quarantine

  • Helt unik skräckupplevelse i Sverige
  • Precis som i skräckfilmer & TV-spel
  • Genomsök enorma industrilokaler
  • Horder av Zombies

Upplevelsen Zombie Escape: Quarantine

Erfarna instruktörer ger en noggrann uppdragsbeskrivning innan det är dags att i en grupp på 2-4 överlevande ge er in i karantänzonen. Ni kämpar er igenom en zombiefylld labyrint  som går genom olika skräckfyllda miljöer. Ni kommer att möta ett flertal statister förklädda till attackerande zombies under vägen.  Personal finns på plats i lokalen om ni behöver assistans under uppdraget.

Uppdraget

Ett hemskt domedagsvirus har på kort tid spridit sig över världen och apokalypsen är nära då smittade Zombies tagit över. Det dödliga viruset har skapat anarki i alla länder och skördat oräkneliga offer. Inget verkar fungera för att stoppa virusets framfart och inget botemedel eller antivirus har funnits. Fram tills nu…

I utbrottets epicentrum har man upprättat en hemlig forskningsanläggning där militärpersonal och forskare med deras familjer stängt in sig för att slutföra arbetet med att ta fram ett antivirus. Något har dock gått fel och det ofattbara inträffar. Man förlorar kontakten med delar av anläggningen som sedan dess är satt i karantän.

Ert uppdrag är att ta er igenom anläggningen, utplåna smittade zombies,  lokalisera och ta er ut med antiviruset för att kunna rädda världen. Beväpnade med enklare vapen måste ni ta er genom det helvete anläggningen har blivit.  Förhoppningsvis kan ni hitta fler vapen och kanske fler överlevande längre in i anläggningen. Tiden är knapp och ni är världens sista hopp...

Mer om upplevelsen

Vi rekommenderar oömma kläder efter rådande temperatur och träningsskor eller grova kängor.

Upplevelsen är inte väderberoende.

Utvalda datum året runt.

Total varaktighet ca 45 minuter

För 1 person. Uppdraget utförs tillsammans med andra i en mindre grupp om 2-4 personer.

Annan information
Upplevelsen sker i en industrilokal och saknar åskådarplatser.

Inför utförandet

Rekommenderad åldersgräns 13 år, i målsmans sällskap går det bra med modiga ungdomar från 10 år och uppåt. Nykterhet är ett krav. Upplevelsen rekommenderas inte för mörkrädda. Upplevelsen kommer att ge adrenalinpåslag och har man känsliga nerver eller kända sjukdomar så rekommenderar vi att man konsulterar läkare innan utförandet. Man bör även meddela arrangören om man har astma då rökeffekter kan användas under aktiviteten. Upplevelsen kan inte utföras av höggravida.

Kundrecensioner

Det enda som drog ned på upplevelsen var att på slutet av eventet så var vi 3-5 olika grupper som gick i hälarna på varandra och tog bort det mesta av spänningen och adrenalinet man ständigt upplevde under eventet. Förutom detta så hade vi i gruppen hur roligt som helst fastän vi var hur skräckslagna som helst! Mission accomplished!

Ellinor, Maj 2019
Utfördes i: Stråssa

Jag var på Zombie Escape i Örebro. Det var läskigt och krångligare än vad jag hade förväntat mig. Jag kämpade för mitt liv där inne, för att det kändes så verklighetstroget och för att jag är skiträdd för zombies.

Moa, Maj 2019
Utfördes i: Stråssa

Zombie escape var jätteroligt och bra organiserad. lite rekommendation är att det skulle ha varit bättre om själva lokalen är nära till stor stad istället av den långa avstånd 6 mil från Örebro. det skulle ha varit mycket mer läskigare med mer personal som zombies, lokalen var stor och kan ha mer zombies.

Mats, Maj 2019
Utfördes i: Stråssa

Rekommenderade upplevelser

Supercar Trackday
Endast hos Live it
Karlskoga (Gelleråsen), Linköping (Mantorp)
Karlskoga (Gelleråsen), Linköping (Mantorp)