Endast hos Live it

Zombie Escape: Quarantine

4.3 / 12 röster
495 kr
14 dagars
öppet köp
1 års
bytesrätt
Upplev Zombie Escape: Quarantine
  • Helt unik skräckupplevelse i Sverige
  • Precis som i skräckfilmer & TV-spel
  • Genomsök enorma industrilokaler
  • Horder av Zombies
Örebro

Zombie Escape: Quarantine

Zombie Escape: Quarantine

4.3 / 12 röster
495 kr

Ett domedagsvirus har brutit ut och smittat större delen av världen som nu tagits över av Zombies. Ert uppdrag är att ta er igenom en forskningsanläggning satt i karantän och utplåna smittade zombies och få ut vaccinet som är mänsklighetens enda räddning.

Örebro
Zombie Escape: Quarantine

Upplev Zombie Escape: Quarantine

  • Helt unik skräckupplevelse i Sverige
  • Precis som i skräckfilmer & TV-spel
  • Genomsök enorma industrilokaler
  • Horder av Zombies

Upplevelsen Zombie Escape: Quarantine

Erfarna instruktörer ger en noggrann uppdragsbeskrivning innan det är dags att i en grupp på 2-4 överlevande ge er in i karantänzonen. Ni kämpar er igenom en zombiefylld labyrint  som går genom olika skräckfyllda miljöer. Ni kommer att möta ett flertal statister förklädda till attackerande zombies under vägen.  Personal finns på plats i lokalen om ni behöver assistans under uppdraget.

Uppdraget

Ett hemskt domedagsvirus har på kort tid spridit sig över världen och apokalypsen är nära då smittade Zombies tagit över. Det dödliga viruset har skapat anarki i alla länder och skördat oräkneliga offer. Inget verkar fungera för att stoppa virusets framfart och inget botemedel eller antivirus har funnits. Fram tills nu…

I utbrottets epicentrum har man upprättat en hemlig forskningsanläggning där militärpersonal och forskare med deras familjer stängt in sig för att slutföra arbetet med att ta fram ett antivirus. Något har dock gått fel och det ofattbara inträffar. Man förlorar kontakten med delar av anläggningen som sedan dess är satt i karantän.

Ert uppdrag är att ta er igenom anläggningen, utplåna smittade zombies,  lokalisera och ta er ut med antiviruset för att kunna rädda världen. Beväpnade med enklare vapen måste ni ta er genom det helvete anläggningen har blivit.  Förhoppningsvis kan ni hitta fler vapen och kanske fler överlevande längre in i anläggningen. Tiden är knapp och ni är världens sista hopp...

Mer om upplevelsen

Vi rekommenderar oömma kläder efter rådande temperatur och träningsskor eller grova kängor.

Upplevelsen är inte väderberoende.

Utvalda datum året runt.

Total varaktighet ca 45 minuter

För 1 person. Uppdraget utförs tillsammans med andra i en mindre grupp om 2-4 personer.

Annan information
Upplevelsen sker i en industrilokal och saknar åskådarplatser.

Inför utförandet

Rekommenderad åldersgräns 13 år, i målsmans sällskap går det bra med modiga ungdomar från 10 år och uppåt. Nykterhet är ett krav. Upplevelsen rekommenderas inte för mörkrädda. Upplevelsen kommer att ge adrenalinpåslag och har man känsliga nerver eller kända sjukdomar så rekommenderar vi att man konsulterar läkare innan utförandet. Man bör även meddela arrangören om man har astma då rökeffekter kan användas under aktiviteten. Upplevelsen kan inte utföras av höggravida.

Kundrecensioner

Önskade längre varaktighet på upplevelsen (detta fall zombie quarantine), men också att man antingen själv eller att du som står för upplevelsen ger möjlighet till inspelning av ens upplevelse, t.ex. som kameror placerade runtom i lokalerna man utför upplevelsen i, som man kan få skickat hem eller nåt liknande.

Alexander, December 2018
Utfördes i: Örebro

Finns inga ord, det var så himla roligt så man vill göra om det

Fredrik, December 2018
Utfördes i: Örebro

allt var bra, men upplevelsen var lite för kort

Jesper, December 2018
Utfördes i: Örebro

Rekommenderade upplevelser

Supercar Trackday
Endast hos Live it
Karlskoga (Gelleråsen), Linköping (Mantorp)
Karlskoga (Gelleråsen), Linköping (Mantorp)