Hjälp

Kundtjänst

Privat
Företag

Stridsflygsimulator

endast hos live it
st
Köp
1 040 kr
3,9 / 9 röster

Prova på livet som stridspilot i Svenska flygvapnets stoltheter Viggen eller Draken. Här är en simulerad flygupplevelse som du sent kommer att glömma!

  • En chans att känna på hur det är att flyga ett stridsflygplan
  • 20 min introduktion för att få ut det bästa av flygningen
  • 40 min egen tid i "planet"
  • En verkligt genuin flygkänsla

Upplevelsen Stridsflygsimulator

Här är chansen att i en flygsimulator prova på livet som stridspilot i Svenska flygvapnet. Passet börjar med ca 20 minuter instruktion av hur simulatorn fungerar för att få ut det mesta av flygningen. Därefter är det dags att ta plats bakom spakarna. Du kommer känna dig som Maverick i Top Gun när du startar motorn och taxar ut på startbanan. Mullret från motorn känns i hela kroppen, du ökar farten, för styrspaken mot dig och du lyfter!

Ort

Gävle

Personförsäkring och byten
Personförsäkring och fri bytesrätt utan kostnad ingår alltid i våra upplevelser.

Försäkring

När det är dags för er upplevelse eller ert event är det viktigt att ni känner er trygga. Därför ingår det försäkring utan extra kostnad i alla Live it-upplevelser inom Sverige - oavsett om det är en chokladprovning eller en dag på motorbanan.

Skulle det otänkbara inträffa är ni, helt utan självrisk, försäkrade att få obegränsad med läkar-, sjukhusvård och behandling efter en olycka. Dessutom är ni försäkrade vid stöld, rån och merkostnader vid försenad resa. Läs mer om försäkringens villkor och dess omfattning i filerna nedan.

Kan jag byta min upplevelse mot någon annan upplevelse?

Upplevelsen som värdebeviset avser är ett förslag på vad mottagaren kan göra för upplevelse. Om mottagaren hellre vill göra något annat går det bra att byta upplevelsen. Mottagaren kan välja en annan upplevelse inom giltighetstiden och innan någon bokning har gjorts.

Om byte sker till en upplevelse i en dyrare priskategori skall mellanskillnaden betalas. Om kunden väljer en billigare upplevelse än den ursprungliga betalas inte mellanskillnaden tillbaka. Ett byte förändrar inte den ursprungliga giltighetstiden för upplevelsen.

Det är möjligt att förlänga giltighetstiden på värdebevis med tre eller sex månader i taget (max upp till totalt sex månader). Förlängningen kostar 50 kr/månad och måste ske innan giltighetsdatumet passerat. För att byta upplevelse, förlänga värdebevisets giltighetstid eller om du har ytterligare frågor vänligen kontakta oss per mail eller telefon 08-120 182 00.

Vädret
Upplevelsen sker inomhus och är inte väderberoende.

Antal deltagare
Upplevelsen är för en person. Vid köp av två värdebevis finns möjlighet att utmana en vän i en sk. dogfight där simulatorerna kopplas ihop och man kan simulera en riktig luftstrid.

Varaktighet
Totalt ca 60 minuter.

Klädsel
Ingen speciell klädsel behövs.

Tillgänglighet
Året runt.

Viktig information
Val av stridsflygplan görs vid bokning. Flygning sker endast i nyktert tillstånd.

Svar på vanliga frågor

Rekommenderade upplevelser

Stockholm, Göteborg, Malmö, Gävle, Jönköping, Linköping, Västerås, Örebro
Från 845 kr
Köp
Aerobaticflyg
Stockholm, Göteborg, Helsingborg (Höganäs), Linköping, Skellefteå, Örnsköldsvik
4 095 kr
Köp
Military fitness training
Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Linköping, Jönköping, Västerås, Borås, Halmstad, Umeå, Sundsvall, Lund, Varberg, Kungsbacka, Ullared, Falkenberg
795 kr
1 590 kr
Köp