Välj bland massor av upplevelser
Från 250 kr

Företagspresenter

En Upplevelsebox – mängder av upplevelser.

Kontakta oss här - Köp upplevelseboxen här

Vill ditt företag ge presenter till era medarbetare och kunder men vet inte vad? Från 250 kr låter du mottagaren välja bland massa olika och oförglömliga upplevelser på många orter runt om i landet. Klicka på länkarna för att se alla upplevelser som ingår i de olika valörerna för företagsgåvor.

År 2021 finns utökade fördelar vid uppvaktning av personal när den skattefria s k "Coronagåvan" får ett tillfälligt höjt värde på 2000 kr. Som arbetsgivare kan ni därför passa på att vara extra generösa i år till en anställd utan några skattekonsekvenser upp till 2000 kr. Denna "Coronagåva" är en skattefri gåva som är utöver de redan existerande, lagreglerade skattefria gåvorna ex julgåva, jubileumsgåva eller minnesgåva.

Jubileumsgåva är en gåva till anställd i samband med att ert företag firar jubileum, 25-, 50-, 75- eller 100-årsjubileum. Den är skattefri upp till ett värde på 1 500 kr.

Minnesgåva är en gåva till personal som varit anställd mer än sex år och som ni uppvaktar i samband med att personen uppnår en viss ålder (jämna födelsedagar från 50 år och uppåt) eller efter en längre tids anställning (minst 20 år) eller när anställningen upphör.

Kontakta oss på b2b@liveit.se för att ge dina kunder eller medarbetare en riktigt uppskattad present.