Företagspresent

Att visa uppskattning gentemot anställda och kunder med en företagspresent brukar löna sig. Och resultatet blir troligen ännu bättre om du gör det genom upplevelsepresenter. En upplevelse berikar och blir ett minne för livet. Vi vågar lova att sportbilar eller takvandringar gör större intryck och ökar motivationen mer än en vanlig företagspresent.

Hos oss finns tre olika typer av presenter att uppvakta med:

Upplevelsegåvan

Du väljer mottagarens upplevelse

Om den som ska belönas eller tackas av gillar t.ex. snabba bilar passar en körupplevelse med Ferrari eller Lamborghini utmärkt. På samma sätt blir en spabehandling till någon som behöver avkoppling eller en provning till den som vill få nya kunskaper en perfekt företagspresent. Du vet helt enkelt vilken upplevelse som kommer uppskattas mest.

Presentkort - mottagaren väljer upplevelse själv

Ibland kan det  vara svårt att välja rätt upplevelsepresent. Då är ett Live it-presentkort en perfekt företagspresent. Med presentkortet låter du mottagaren själv plocka sin upplevelse från vårt stora sortiment. Du behöver bara bestämma belopp. Kostar vald upplevelse mer än presentkortets värde går det så klart bra att lägga till mellanskillnaden. Kostar den mindre finns återstående belopp kvar till kommande upplevelse (inom presentkortets giltighetstid).

Oavsett vilken typ av företagspresent du väljer att visa uppskattning med levereras den i vår snygga Live it-ask. Säg ja till upplevelser, det lönar sig.

Upplevelseboxen

Ditt företag vill ge presenter till era medarbetare och kunder men vet inte vad? Från 250 kr låter du mottagaren välja bland massa olika och oförglömliga upplevelser på många orter runt om i landet.
Läs mer om Upplevelseboxen