Sportbilar

Att få köra sportbil är en dröm som många delar. Med en av dessa upplevelser har du möjligheten att förverkliga den!

  Hittade inget

  Ge bort möjligheten att få köra sportbil

  Letar du efter en present till någon som är riktigt tokig i allt som har med snabba bilar att göra är det självklart en present där mottagaren faktiskt får provköra sportbilar du ska köpa.

  Farten, känslan, euforin, designen, ja det finns många saker att älska med häftiga sportbilar. För den bilintresserade är ofta drömmen om att själv en vacker dag få köra en riktig sportbil stor och något hon eller han länge önskat sig.

  Den bästa presenten du kan ge till någon som älskar snabba bilar och mycket fart är ju såklart en upplevelse med sportbilar. Hos oss på Live it hittar du en mängd upplevelser där mottagaren faktiskt själv har möjlighet att köra själva bilen.

  Presentkort på sportbilar

  Kan du inte bestämma dig för vilken av alla våra sportbilsupplevelser du ska ge just din bilfantast så kan du vara lugn. Hos oss på Live it kan du nämligen välja ett presentkort istället.

  Då är det enda du behöver göra att välja summa och så är det fritt fram för mottagaren att själv välja vilken upplevelse den vill ha. Presentkortet går även att nyttja för andra produkter i vårt sortiment och gäller i ett helt år.

  Med ett presentkort hos Live it ger du bort möjligheten att få köra exempelvis Ferrari, Lamborghini eller Porsche!