BodyFlight - Hoppa fallskärm inomhus

  • Unik upplevelse - Tunneln är högst i världen!
  • Sväva fritt i vertikal vindtunnel
  • Teoretisk genomgång och personlig instruktör
  • Flygtid motsvarande ca 3 fallskärmshopp från 4000 meter

För bokning
Välkommen att kontakta oss för offert och mer information.

Event efter önskemål
och behov
Fakturering 7 dagar
före genomförande
av event
Ort(er)

BodyFlight - Hoppa fallskärm inomhus

I Sveriges första vindtunnel väntar den otroliga känslan av ett fritt fall utan att behöva hoppa från ett plan. Genom luftströmmar på upp till 200 km/h gör den här upplevelsen det möjligt att flyga!

  • Unik upplevelse - Tunneln är högst i världen!
  • Sväva fritt i vertikal vindtunnel
  • Teoretisk genomgång och personlig instruktör
  • Flygtid motsvarande ca 3 fallskärmshopp från 4000 meter
Inline - BodyFlight

BodyFlight - indoor skydiving

Nu är det möjligt att förverkliga drömmen och uppleva känslan av att flyga fritt i luften. Samla vännerna och kollegorna för en oförglömlig och unik upplevelse som ger samma härliga pirr i magen som ett fallskärmshopp - utan att behöva hoppa ur ett flygplan.

Upplevelsen börjar med incheckning och teoretisk genomgång av flygturen. En personlig instruktör finns sedan med i tunneln för att assistera under flygningen. Rekommenderad flygtid är minst 2 x 60 sekunder per person vilket motsvarar nästan samma tid som det fria fallet under tre fallskärmshopp från 4000 meter. Ni har tillgång till vindtunneln under hela er bokade flygtid så flygtiden kan, beroende på antal deltagare, utökas till fler flygningar per person.

Den här upplevelsen ger garanterat mersmak, det märks inte minst hos instruktörerna som gärna passar på att bjuda på spektakulära akrobatikkonster i tunneln.

Om vindtunneln

Den vertikala vindtunneln drivs av fläktar så starka att de ger luftströmmar på upp till 200 km/h. Det är tillräckligt för att personer upp till 120 kg ska kunna sväva fritt i luften. Vindstyrkan anpassas individuellt för varje enskild flygare vilket gör att alla kan flyga oavsett färdigheter eller fysiska förutsättningar. Tack vare att certifierade instruktörer finns med varje flygare i tunneln kan i princip alla uppleva den fantastiska känslan av att flyga. Och det utan att kasta sig ut från ett flygplan.

För bokning
Välkommen att kontakta oss för offert och mer information.

Event efter önskemål
och behov
Fakturering 7 dagar
före genomförande
av event

Mer om upplevelsen

Lediga kläder och skor som sitter tight eller kan knytas åt. Overall, hjälm och skyddsglasögon finns att låna på plats.

Upplevelsen sker inomhus och är inte väderberoende.

Utvalda datum året runt.

Ni bestämmer själva hur länge ni vill vara i vindtunneln. Grupper delas in i starttider om 30 minuter per grupp. Vi rekommenderar följande:

0 - 14 personer: 30 minuter flygtid

15 - 28 personer 60 minuter flygtid

30 minuter flygtid motsvarar ca 60-90 minuter total varaktighet inklusive teori, flygning och ombyten. Ni har alltid tillgång till vindtunneln hela er bokade flygtid och flygtiden kan fördelas efter era önskemål mellan deltagarna. Vi rekommenderar minst 2 x 60 sekunder per deltagare.

Upplevelsen utförs i grupp om max 14 personer per grupp. Större sällskap delas upp i flera grupper och flyger då efter varandra.

Publik är välkommen att följa upplevelsen från området bredvid tunneln.

Inför utförandet

Nykterhet är ett krav. Åldersgräns 4 år, målsmans underskrift är obligatorisk för minderåriga. Maxvikt 120 kg. Upplevelsen kan inte utföras av gravida, personer med rygg-, axel- eller nackbesvär, hjärtproblem eller av personer med gips. Konsultera gärna läkare innan upplevelsen vid osäkerhet. I övrigt inga fysiska restriktioner eller förkunskaper.