Spa & Relax

Ett besök på spa innebär relax och är perfekt som present för en eller två personer. Bjud nära och kära på härliga upplevelser för både kropp och själ.

  Hittade inget

  Ge bort en härlig behandling på spa

  Att köpa present ibland kännas svårt. Man kanske inte riktigt vet vad personen i fråga har för intressen eller överhuvudtaget skulle uppskatta. Då har vi på Live it ett riktigt bra tips till dig: Ge bort en spabehandling.

  En dag på spa där man blir omhändertagen, får släppa all stress utifrån, bara tänka på sin egen njutning och må bra, det är något som alla behöver då och då. Av precis den anledningen är en spabehandling en så otroligt bra gåva att ge bort i present.

  Välj bland mängder av spabehandlingar

  Faktum är att spa inte bara behöver vara otroligt avslappnande och härligt för kroppen, det kan faktiskt vara en upplevelse för alla sinnen. Hos oss på Live it kan du nämligen köpa härliga spabehandlingar där allt från middag, lunch, behandlingar eller övernattningar kan ingå.

  Hos oss hittar du allt från en natt på Yasuragi till helkroppsmassage, dagspa eller avkopplande massagebehandlingar.

  Köp ett presentkort på spa för en eller två personer

  Att ha en dag på spa själv är underbart men att uppleva alla intryck, behandlingar och härliga miljöer tillsammans med någon man tycker lite extra mycket om är även det otroligt mysigt.

  Vi förstår dock att det kan vara svårt att välja spaupplevelse för någon annan och därför har vi våra fantastiska presentkort som går att nyttja för att gå på spa. Då kan mottagaren, eller för den delen mottagarna, välja precis vilken upplevelse de vill ha själva.

  Ett presentkort är alltså perfekt att köpa både till en person men också två personer. Den ultimata gåvan för de allra flesta helt enkelt.