Dagspa

Ett besök på dagspa är den ultimata lyxen och ger dig möjligheten att riktigt skämma bort någon du tycker om. Välj mellan spa-weekend eller spadag.

  Hittade inget

  Unna dig ett härligt dagspa

  Vi alla upplever nog ibland att vardagen känns stressig och att man ganska sällan får tid att bara ta hand om sig själv. Ibland räcker det att bara ta ett avkopplande bad eller en stunds vila på sängen men ibland krävs det mer.

  Är du eller känner du någon som har det lite extra stressigt just nu rekommenderar vi verkligen att du tar tillfället i akt och bokar en dag på spa. En spadag kan nämligen göra väldigt mycket nytta däribland att man får tid att komma hemifrån och bara släppa vardagen för en stund.

  Hos oss på Live it hittar du mängder av spaupplevelser att antingen boka till dig själv eller ännu bättre, till dig och en vän.

  Dagspa i Stockholm och andra orter

  Runt om i vårt avlånga land finns det mängder av härliga spaupplevelser att boka både för njutning på egen hand men också i sällskap med någon man håller kär.

  För det är ju just det med dagspa, det behöver inte bara vara en härlig utflykt utan kan också vara en chans att faktiskt hämta andan lite eller kanske till och med en chans att komma närmare sin kärlek.

  Det finns som sagt mängder av olika typer av spaupplevelser och massagebehandlingar att boka hos oss, däribland dagspa i Stockholm.

  Ge bort ett presentkort på en dagspa

  Att ge bort en upplevelse i form av en behandling eller en dag på spa är ofta en riktigt uppskattad present. Men att välja vilken av alla spaupplevelser du ska stoppa i ett paket kan däremot vara lite svårt.

  Av just den anledningen har vi våra presentkort. Våra presentkort är väldigt flexibla eftersom du väljer vilken summa du vill ladda kortet med. När mottagaren sedan får presentkortet kan hon eller han själv välja vilken upplevelse, behandling eller aktivitet de vill vara med om. Vi har även olika paket för spaweekends om så önskar.

  Skönt för dig eftersom du slipper välja men också härligt för mottagaren som helt på egen hand får bestämma vad de ska hitta på för något.