Leila Söderholm upplever Trampoline Experience

Leila Söderholm jobbar som bloggare, tränare, kostrådgivare, föreläsare och coach. Hon har tre barn och lever ett aktivt liv med sin familj. För några år sedan blev Leila svårt sjuk, men hon var inte klar med livet. För Leila är det därför viktigt att uppmana till att ta vara på livet, som hon själv upplevt kan vara så skört. Leila, som lever som hon lär, vill uppleva aktiva och roliga saker tillsammans med sina lika energiska barn.

I samarbete med Hjärt-Lungfonden gav vi Leila och hennes barn möjligheten att prova på Live its nya upplevelse Trampoline experience. Under en timme fick de tillsammans med en personlig tränare utforska den otroliga trampolinparken och lära sig hoppa högt, träna på att göra volter och landa mjukt bland stora kuddar.

Trampoline experience är en oförglömlig upplevelse att göra tillsammans, som garanterat bjuder på både skratt och svett! Endast fantasin sätter gränser för vad man kan hitta på bland alla trampoliner och stora studsmattor.

Vill du också prova på en häftig upplevelse tillsammans med någon du tycker om? Tävla om en upplevelse från Live it genom att berätta vad du inte är klar med på Leilas Facebook eller Instagram!

Under två veckor i oktober månad skänker Live it 50 kr per såld upplevelse från 300 kr till Hjärt-Lungfonden. Vad är du inte klar med?

 

Rösta på detta inlägg