Presenttips

Här hittar du presenttips som hjälper dig när du vill ge bort en upplevelse. Att hitta personliga och roliga presenter kan vara en utmaning. Vi har gjort det lätt för dig genom att samla de bästa presenttipsen till olika högtidsdagar och andra tillfällen.

Presenttips för alla tillfällen

Oavsett om du söker presenttips till en man, kvinna, din flickvän eller pojkvän så har vi på Live it något som passar alla. Vi har en mängd populära upplevelsepaket som garanterat gör mottagaren glad, oavsett om den älskar fart och fläng eller föredrar att göra något lugnt och avkopplat.

Våra bästa presenttips just nu:

Tips på present som till och med passar den kräsne - ett presentkort

Vet du inte vilken upplevelse du ska välja kan vi tipsa dig om presentkort. Presentkort kan köpas i det värde du önskar från 250 kr och i jämna 10-tal kronor. Med presentkortet väljer mottagaren själv sin upplevelse ur hela vårt stora utbud.

Kom ihåg! Alla presenter kan returneras inom 14 dagar och bytas i ett helt år. Du kan därför vara säker på att mottagaren av presenten alltid blir nöjd med det du ger bort.

Om mottagaren vill utföra en upplevelse som kostar mer än presentkortets värde går det bra att lägga till mellanskillnaden.

Upplevelsen paketeras i en snygg Live it-box färdig att ge bort eller att skicka direkt till mottagaren med posten.

Vill du ha mer hjälp med att välja bland alla presenttips? Du kan alltid kolla in vår Facebook-sida och få presenttips från andra personer eller kontakta vår kundtjänst.