Presenttips

Upplevelsepresenter för alla tillfällen

Här hittar du presenttipsen som hjälper dig när du vill ge bort en upplevelse. Att hitta den perfekta presenten kan vara en utmaning. Vi har gjort det lätt för dig genom att samla våra bästa presenttips till olika högtidsdagar och andra presenttillfällen.

Upplevelser är alltid uppskattade presenter och i vårt stora sortiment finns det säkert något som passar, oavsett vem du ska ge presenten till. Vi har alltid presentkort om du vill att mottagaren själv ska välja upplevelse.Generella presenttips för upplevelsepresenter

  1. En upplevelse skapar alltid en berättelse - därför är vårt tips att du ger bort upplevelsen med ett “jag ger den här presenten till dig för att…”.

  2. Ett tips på att komma igång med en sådan berättelse är att tänka på alla steg och tankar du gick igenom när du fattade ditt beslut. “Jag började med att… sen gjorde jag… Till slut kom jag på att…”. Kan du, ska du självklart lägga med en känsla i din beskrivning. Ger du presenten med hjärtat eller hjärnan? Är det något personen ska unna sig själv eller är det upplevelse hen verkligen behöver?

  3. Tänk dig in i mottagarens livsstil. Om hen har en äventyrslysten personlighet kanske du väljer den typen av upplevelser som present. Kanske ska du istället ge bort något mottagaren aldrig har tänkt på att hen vill uppleva, såsom en Klassisk spa-dag eller en Golflektion. Är mottagaren däremot lite lugn och försiktig av sig, kan ett bra presenttips vara att du ger bort något lite mer action-betonat som hen aldrig skulle få för sig att köpa själv.

  4. Ska du köpa presenten tillsammans med andra? Läs vår checklista för hur du enkelt köper presenter ihop i vår blogg.

  5. Har mottagaren ingen bil är ett bra tips att hitta en present efter plats.

Tips på presenter som till och med passar den kräsne - presentkort

Vet du inte vilken upplevelse du ska välja kan vi tipsa dig om presentkort. Presentkort kan köpas i det värde du önskar från 250 kr och i jämna 10-tal kronor. Med presentkortet väljer mottagaren själv sin upplevelse ur hela vårt stora utbud.

Kom ihåg! Alla presenter kan returneras inom 14 dagar och bytas i ett helt år. Du kan därför vara säker på att mottagaren av presenten alltid blir nöjd med det du ger bort.

Om mottagaren vill utföra en upplevelse som kostar mer än presentkortets värde går det bra att lägga till mellanskillnaden.

Upplevelsen paketeras i en snygg Live it-box färdig att ge bort eller att skicka direkt till mottagaren med posten.

Vill du ha mer hjälp med att välja bland alla presenttips? Du kan alltid kolla in vår Facebook-sida och få presenttips från andra personer eller kontakta vår kundtjänst.