Födelsedagspresenter

Att hitta den perfekta födelsedagspresenten kan vara knepigt. Speciellt när den som fyller år tycks ha det mesta. Då slår inget en oförglömlig upplevelse!

  Hittade inget

  Ge bort en personlig födelsedagspresent

  Ska du fira födelsedag finns väl inget bättre sätt att överraska födelsedagsbarnet än med en fin present. Vi kan nog alla dessutom vara överens om att en personlig present är den allra bästa presenten man kan få. En present där det märks att du både lagt tid och energi för att hitta något som du vet att födelsedagsbarnet kommer uppskatta.

  Det finns såklart mängder av personliga presenter att välja mellan men vi vill verkligen slå ett slag för gåvor i form av upplevelser. Att ge bort en upplevelse är ju trots allt så roligt eftersom det både blir en chans att skapa underbara minnen men det visar också att du lagt lite tanke bakom själva gåvan.

  Hos oss på Live it hittar du mängder av upplevelser för alla typer av människor oavsett personlighet.

  En födelsedagsöverraskning som ger minnen för livet

  En överraskning som kommer ge mottagaren minnen för livet är garanterat att du ger födelsedagsbarnet en upplevelse. En upplevelsepresent uppskattas utav de allra flesta och med över 2000 olika alternativ hittar du garanterat något som passar här på Live it.

  Tips på bra födelsedagspresenter som passar alla:

  • En spaweekend
  • Fallskärmshoppning eller annan extremsport
  • En övernattning eller weekend
  • Ett middagspaket
  • En massagebehandling

  Det bästa med en upplevelse är just det, att det verkligen kan bli ett minne som mottagaren kommer ta med sig hela livet. Vem vet, kanske hittar mottagaren ett nytt intresse eller vågar prova något helt nytt tack vare din fina present.

  Bra presenter till honom & henne

  Hos oss på Live it hittar du roliga presenttips för alla personligheter och för både tjejer och killar, såklart. Men har du svårt att hitta rätt eller vet du kanske inte vad du ska välja för upplevelse så kan du vara lugn.

  På Live it kan du nämligen välja att köpa ett presentkort istället för att direkt köpa en upplevelse. Då kan mottagaren själv bestämma vad hon eller han vill utnyttja för upplevelse.