Födelsedagspresent till flickvän

Här hittar du upplevelser som passar att ge bort i födelsedagspresent till din flickvän. Roliga och fartfyllda upplevelser eller total avkoppling på en weekend tillsammans.

  Hittade inget

  Vad ger man sin flickvän i födelsedagspresent?

  Att hitta en bra present till sin flickvän kan absolut vara svårt. Du vill ju självklart att presenten i sig ska kännas personlig och verkligen visa på hur mycket du tycker om henne. För dig

  som letar efter en minnesvärd, kärleksfull och rolig present att ge till din flickvän har vi ett riktigt bra tips. Ge henne en upplevels.

  En upplevelse är en perfekt gåva att ge till sin flickvän i födelsedagspresent eftersom det finns så otroligt många upplevelser i vårt sortiment att välja mellan. Äventyrliga, romantiska, fartfyllda, avslappnande eller något helt annat, valmöjligheterna är nästan oändliga.

  Ge bort en upplevelse till din flickvän

  Hos oss på Live it hittar du både upplevelser du och din flickvän kan göra tillsammans men också upplevelser hon kan åka iväg på själv. Vill du unna din flickvän något fint är ofta en självklar upplevelse som passar de allra flesta, oavsett intresse och personlighet - en härlig behandling på spa.

  Är du snarare ute efter något mer äventyrligt finns flertalet alternativ även för det. Provkörning av sportbilar, escape rooms, fallskärmshoppning och mycket mer.

  Här kommer några andra tips som ni också kan uppleva tillsammans:

  • Stand up dinner för en eller två - en härlig middag fylld av skratt.
  • Bubbelprovning för en eller två - kliv in i bubblets fantastiska värld.
  • Spa weekend på Quality Hotel The Box - en helg fylld av kärlek, mat och avkoppling.

  Låt henne välja själv med ett presentkort

  Har du svårt att välja en upplevelse att ge i present till din flickvän är det såklart ingen fara. Vi har nämligen presentkort som är perfekta att lägga i ett fint paket. Med ett presentkort kan flickvännen själv eller tillsammans med dig välja helt fritt bland våra många upplevelser.