Presentkort

Ibland är det en utmaning att hitta rätt present. Men misströsta ej, vi gör det lättare för dig. När du är osäker på vilken upplevelse som passar bäst i present är vårt presentkort en tacksam lösning. Du väljer valfritt belopp och mottagaren väljer upplevelse själv. Ingen risk för att det blir fel present alltså. Presentkort levereras antingen i vår röda box eller digitalt.

Välj belopp och antal

Belopp Antal Köp
Över 2000 upplevelser
Postleverans A Leveranstid paket: 1-3 dagar
E-post Leveranstid digitalt: Direkt
Giltighetstid: 1 år
Fri bytesrätt
Försäkring ingår

Vanliga frågor och svar

Presentkortets giltighetstid

Giltighetstiden står tryckt på presentkortet. Presentkort köpta direkt från Live it, via hemsidan eller hos någon av våra återförsäljare, är giltiga i 12 månader från inköpsdatum. Det går att göra en förlängning av giltighetstiden på ett aktivt presentkort mot en avgift. Kontrollera giltighetstiden på ditt presentkort

Hur använder jag presentkortet?

Innan du kan boka måste beloppet på presentkortet omvandlas till en upplevelse. Det gör du genom att logga in på Mitt Live it och lägger till ditt presentkort med boxnumret och säkerhetskoden som du hittar på presentkortet. Sedan följer du bara instruktionerna på hemsidan.

Du kan även använda ditt presentkort som betalmedel under Betalsätt i kassan. Där fyller du i boxnumret och säkerhetskoden som står på ditt presentkort och klickar på Använd.

Kan jag skicka presentkort digitalt?

Ja. Om du är ute i sista stund är digital leverans lösningen för dig. Med det här alternativet levereras ditt köp i form av ett mejl till vald mejladress. För att ge bort en present digitalt handlar du som vanligt på hemsidan. I kassan under "Välj leveranssätt" väljer du "Digital leverans". En lika enkel som perfekt lösning när du har bråttom. Observera att det inte går att kombinera digital leverans med andra leveranssätt i en och samma beställning.

Gå till FAQ för fler frågor och svar

Vanligaste summorna

Presentkort 1 000 kr

Några populära upplevelser för ca 1000 kr är Kör Ferrari, Pistolskytte, Dinner in the dark och behandlingar.
Se fler upplevelser för 1 000 kr.

Antal Köp

Presentkort 3 000 kr

För ca 3000 kr kan du ge bort upplevelser som Fallskärmshopp, Forskajak för två, Kör rally och Gå en wrestlingmatch för två.
Se fler upplevelser för 3 000 kr.

Antal Köp

Presentkort 5 000 kr

5000 kr gör det möjligt att bjuda på t.ex. Vingårdsupplevelse för två, Helikopterpilot och Porsche Challenge.
Se fler upplevelser för 5 000 kr.

Antal Köp

Digitala presentkort

Har du riktigt bråttom går det även att beställa presentkort digitalt. Digitala presentkort levereras i form av ett mejl till vald mejladress

Varför presentkort istället för specifika upplevelser

  • Perfekt när du inte kan bestämma dig
  • Kan aldrig bli fel även om du är osäker på vad mottagaren önskar
  • Du väljer belopp

Minimumbelopp är 200 kr och beloppet skall anges i jämna tiokronor, exempelvis 1780 kr. Maximalt belopp är 10 000 kr.


Presentkort för olika tillfällen

Presentkort i förlovningspresent

Osäker vilken upplevelse du ska ge din flickvän eller pojkvän i förlovningspresent? Med ett presentkort behöver du bara bestämma belopp, sen väljer mottagaren själv sin upplevelse. Förhoppningsvis blir valet en upplevelse för två. Förlovningspresenter

Presentkort i bröllopspresent

Att ge bort en bröllopspresent till par med olika smak eller som kanske har allt är inte det lättaste. Ge paret ett presentkort som låter dem själva välja upplevelse. Bröllopspresenter

Presentkort i studentpresent

Studenten är en av livets stora händelser och en högtid som kräver oförglömliga presenter. Med ett presentkort på upplevelser är du helgarderad att studenten blir nöjd samtidigt som du blir hjälteförklarad! Se studentpresenter.

Presentkort för företag

Ge dina anställda och kunder gåvor eller julklappar de sent ska glömma. Välj bland passande upplevelser för både enskilda personer och grupper. Se företagsgåvor.


Skicka presentkort

Välj om du vill skicka ditt presentkort i den röda Live it-boxen hem till dörren, eller om vi ska skicka det digitalt. Om du är ute i sista minuten är digital leverans den perfekta lösningen, då får mottagaren sin upplevelse direkt på mejl. För dig som inte har lika bråttom rekommenderar vi vanlig paketleverans som tar 1-3 dagar.


Om du har ett presentkort

Presentkort kan även användas till att betala för upplevelser på vår hemsida. När du har valt upplevelse och kommer till kassan fyller du under ”Betalsätt” i boxnumret och säkerhetskoden som står på ditt presentkort.

Boka upplevelse

Skapa ett konto om du inte redan har ett, logga in på Mitt Live it. Följ instruktionerna i Mitt Live it för att boka din upplevelse. Vald upplevelse kan kosta mer eller mindre än beloppet på ditt presentkort. Mellanskillnad kan alltså tillkomma eller tillgoda finnas kvar på ditt Live it-konto under presentkortets giltighetstid.

Presentkort