Presentkort

Ibland är det en utmaning att hitta rätt present. Men misströsta ej, vi gör det lättare för dig. När du är osäker på vilken upplevelse som passar bäst i present är vårt presentkort en tacksam lösning. 

Välj belopp och antal

Belopp
500 SEK1 500 SEK3 000 SEK5 000 SEK
Antal

Summering

1 x presentkort à 500 SEK

Totalt: 500 SEK
Kort fakta
  • Hundratals upplevelser
  • Hemleverans 1-3 arbetsdagar
  • Digital leverans sker direkt
  • Gitlighetstid är 1 år
  • 1 års bytesrätt
  • Försäkring ingår
Har du ett presentkort?

Presentkort används till att betala för upplevelser på vår hemsida. Skriv in värdehandlingens koder i kassan för att dra av beloppet.

Se ditt saldo
Boka en upplevelse

Har du ett värdebevis på en upplevelse loggar du in och registrerar den på Mitt Live it. Följ stegen under bokningsfliken på kontot.

Boka upplevelse
Köp presentkort med företagskonto

Ute efter en gåva till kollegorna? Spana in våra företagspaketeringar som passar stora och små företag.

Gå till företagssidan

Vanliga frågor & svar.

digitalt presentkort
Digitalt presentkort

Levereras direkt

Fysiskt presentkort

Levereras inom 1-3 arbetsdagar

Presentkort för olika tillfällen

Osäker vilken upplevelse du ska ge din flickvän eller pojkvän i förlovningspresent? Med ett presentkort behöver du bara bestämma belopp, sen väljer mottagaren själv sin upplevelse. Förhoppningsvis blir valet en upplevelse för två. Förlovningspresenter

Presentkort i bröllopspresent

Att ge bort en bröllopspresent till par med olika smak eller som kanske har allt är inte det lättaste. Ge paret ett presentkort som låter dem själva välja upplevelse. Bröllopspresenter

Presentkort i studentpresent

Studenten är en av livets stora händelser och en högtid som kräver oförglömliga presenter. Med ett presentkort på upplevelser är du helgarderad att studenten blir nöjd samtidigt som du blir hjälteförklarad! Se studentpresenter.

Presentkort för företag

Ge dina anställda och kunder gåvor eller julklappar de sent ska glömma. Välj bland passande upplevelser för både enskilda personer och grupper. Se företagsgåvor.

Om du har ett presentkort

Presentkort kan även användas till att betala för upplevelser på vår hemsida. När du har valt upplevelse och kommer till kassan fyller du under ”Betalsätt” i boxnumret och säkerhetskoden som står på ditt presentkort.

Boka upplevelse

Skapa ett konto om du inte redan har ett, logga in på Mitt Live it. Följ instruktionerna i Mitt Live it för att boka din upplevelse. Vald upplevelse kan kosta mer eller mindre än beloppet på ditt presentkort. Mellanskillnad kan alltså tillkomma eller tillgoda finnas kvar på ditt Live it-konto under presentkortets giltighetstid.