Förlovningspresenter

På jakt efter en oförglömlig förlovningspresent? Här hittar du tips på förlovningspresenter och upplevelser som passar både flickvännen och pojkvännen.

  Hittade inget

  Ge bort en upplevelse i förlovningspresent

  En förlovning är en fin upplevelse och det är självklart värt att fira med en fantastisk present. En förlovningspresent kan ju vara så extremt många olika saker men det viktigaste är nog att försöka ge något personligt som det märks att man valt ut noga.

  En sådan förlovningspresent bör absolut vara något som länge kommer stanna i minnet och som ni tillsammans kan prata om långt framöver. Ett tips från oss är därför att satsa på en upplevelse i förlovningspresent och gärna en sådan ni kan göra tillsammans. För det är ju just det, delad glädje är ju faktiskt dubbel glädje.

  Vi har mängder av upplevelser som du antingen kan ge till förlovningsparet som present eller som en present till din partner som ni kan uppleva tillsammans.

  Tips på bra förlovningspresenter

  Det kan vara svårt att välja rätt förlovningspresent eller upplevelse. Det viktigaste att tänka på är förmodligen att välja något man tror kommer göra personen mest överraskad och glad, att välja något personligt där det märks att du lagt ner tid på.

  Nedan är några av våra bästa tips på bra förlovningspresenter:

  Hos oss på Live it hittar du mängder av olika upplevelser att ge bort i förlovningspresent. Men självklart har vi även ett alternativ för dig som verkligen inte kan bestämma dig. Välj vårt presentkort i valfritt belopp istället. Då kan mottagaren eller mottagarna själva bestämma vad dem ska hitta på.

  Utöver presentkort har vi ju självklart en hel del andra romantiska, äventyrliga, smakrika eller avslappnande upplevelser att välja mellan.