Massage & Behandlingar

Ge bort en professionell massage eller någon annan av våra välgörande kroppsbehandlingar. Perfekt mot stress eller som återhämtning efter träning.

  Hittade inget

  Ge bort en härlig massage till någon nära

  Vi alla förtjänar då och då lite avkoppling. Gammal som ung, stor som liten så mår vi alla bra av att komma iväg och bara bli omhändertagna för en stund. Vi är allt för dåliga på att ta hand om oss själva, oftast rullar bara livet på och alla måsten kommer i vägen.

  Av just denna anledning är en massage en passande present att ge bort eftersom det verkligen är en sådan gåva som alla kommer uppskatta. Hos oss på Live it hittar du mängder av olika massagebehandlingar och presentkort på massage att ge bort i present till någon du håller kär.

  Välj bland mängder av massagebehandlingar

  Hos oss på Live it kan du välja mellan flertalet olika behandlingar. Dagspa, Helkroppsmassage, huvudmassage, fotmassage, ansiktsbehandlingar och mycket mycket mer. Vi samarbetar med några utav Sveriges främsta aktörer och kan genom dessa erbjuda färdiga paket som gör det enkelt att hitta något som passar alla. Du kan även kika in våra erbjudanden på spaweekends om du är ute efter en upplevelse som varar lite längre.

  Du kan genom vårt filtreringsalternativ sortera alla behandlingar för att hitta något som passar dig efter både plats eller pris.

  Presentkort på massage

  Har du svårt att välja behandling eller hellre vill att mottagaren själv ska få välja vad denne vill ha för typ av massage är självklart även detta möjligt.

  Hos oss på Live it kan du nämligen köpa ett presentkort där mottagaren själv får bestämma typ av massage. Ge bort en härlig massage till någon du tycker om, vi lovar att mottagaren kommer bli mer än glad.