Om oss

Länge leve Live it

2005 träffades två killar från England av en slump i Stockholm. Det visade sig att båda hade en stor passion för upplevelser och en aktiv livsstil. Eftersom det redan existerade i England kände de till konceptet att ge bort upplevelser i present. På den svenska marknaden fanns det däremot i princip inga aktörer alls. Det tog inte lång tid innan engelsmännen var överens om att de skulle starta ett nytt presentkoncept med upplevelser i Sverige.

Tack vare mötet, hårt jobb, bra timing och fantastisk personal är Live it idag den drivande kraften i upplevelsebranschen i Sverige. Med massor av oförglömliga upplevelser på mer än 1000 olika platser har vi ett utbud för alla smaker, budgetar och tillfällen. Våra kunder väljer bland flera hundra olika upplevelsepresenter inom flera kategorier. I sortimentet finns allt från spabehandlingar och vinprovningar till fallskärmshopp och sportbilskörningar. Presenterna levereras i vår karakteristiska röda ask och försäljningen sker online, i våra butiker och genom återförsäljare runt om i landet.

Live it har haft en enorm tillväxt sedan starten 2005 och vi blir större för varje år. Idag är vi ett glatt gäng på ca 30 personer som alla tycker att det är roligt med fart och fläkt. Vi vill att så många människor som möjligt ska få personliga och unika gåvor som ger minnen för livet. Välkommen till Live it!

Läs gärna mer om oss under Press.

Vår affärsidé

Att hitta den perfekta presenten är inte alltid det lättaste. Vad kan du ge bort som är kul, spännande, lärorikt, avkopplande och som framförallt blir ett uppskattat minne för livet? Svaret är en upplevelsepresent från Live it.

Vi säljer upplevelser i form av värdebevis som levereras i en snygg presentask. På ett smidigt sätt kan du ge vänner, familj eller anställda presenter som de aldrig kommer att glömma.

Hos oss hittar du de bästa upplevelserna som Sverige har att erbjuda. Du väljer och vrakar ur ett stort och högkvalitativt utbud - allt från härliga behandlingar och lärorika provningar till adrenalinfyllda fallskärmshopp och rafflande motordagar.

När du har bestämt dig för vad du vill ge bort gör du en beställning antingen på hemsidan, i någon av våra butiker eller genom att ringa till vår kundtjänst. Efter det skickas Live it-asken med bokningsinformation, bilder och värdebevis. Sedan är dags för den lyckliga mottagaren av presenten att få ett minne för livet!