Om oss

Live it grundades 2005 och är idag marknadsledande inom upplevelsepresenter i Sverige. Med över 2000 upplevelser i samarbete med landets bästa arrangörer har vi den högsta kvaliteten och det bredaste utbudet av upplevelser.

Historien bakom Live it

2005 träffades två killar från England av en slump i Stockholm. Det visade sig att båda hade en stor passion för upplevelser och en aktiv livsstil. Eftersom det redan existerade i England kände de till konceptet att ge bort upplevelser i present. På den svenska marknaden fanns det däremot i princip inga aktörer alls. Det tog inte lång tid innan engelsmännen var överens om att de skulle starta ett nytt presentkoncept med upplevelser i Sverige.
Live it har haft en enorm tillväxt sedan starten 2005 och vi blir större för varje år. Idag är vi ett glatt gäng på ca 30 personer som alla tycker att det är roligt med fart och fläkt. Vi vill att så många människor som möjligt ska få personliga och unika gåvor som ger minnen för livet. Välkommen till Live it!


Läs gärna mer om oss under press.

Vår affärsidé

Att hitta den perfekta presenten är inte alltid det lättaste. Vad kan du ge bort som är kul, spännande, lärorikt, avkopplande och som framförallt blir ett uppskattat minne för livet? Svaret är en upplevelsepresent från Live it.
Vi säljer upplevelser i form av värdebevis som levereras i en snygg presentask. På ett smidigt sätt kan du ge vänner, familj eller anställda presenter som de aldrig kommer att glömma.
Hos oss hittar du de bästa upplevelserna som Sverige har att erbjuda. Du väljer och vrakar ur ett stort och högkvalitativt utbud - allt från härliga behandlingar och lärorika provningar till adrenalinfyllda fallskärmshopp och rafflande motordagar.

Vill du bli samarbetspartner?

Ett samarbete med oss ger er en stark partner som har stora resurser att marknadsföra och sälja er upplevelse och därmed generera helt nya kunder till er verksamhet.

Läs mer
Vill du bli återförsäljare?

Våra produkter ska vara glädjande och lönsamma både för oss och för våra återförsäljare, samtidigt som kundnyttan alltid står i fokus.

Läs mer

Våra andra varumärken

Utöver Live it Experiences så innehåller Live it Group två till varumärken Greatdays och My Day.

My Day AB

Live it Groups bolag My Day levererar upplevelsepresenter i ett nytt och spännande format. Genom My Day erbjuder Live it Group dig ett ännu större utbud av upplevelsepresenter.

Besök myday.se
Greatdays

Live it Groups bolag Greatdays erbjuder upplevelser som är lätta att köpa och roliga att få. Med fler än 1000 upplevelser över hela landet som distribueras i över 1500 dagligvarubutiker och e-butik har Greatdays något för alla smaker.

Besök greatdays.se