hoppa fallskärm
fallskärmshoppning
hoppa fallskärm stockholm

Fallskärmshopp

4.8/ 548 röster
 • Alla fallskärmsinstruktörer utbildas av Svenska Fallskärmsförbundet
 • I frifallet är hastigheten upp mot 200 km/h
 • Landningen är som att ta ett steg ner från en stol
 • Själva hoppet är en underbar upplevelse som du sent kommer att glömma
3 495 SEK
3 495 SEK
Stockholm, Borlänge, Gävle, Sundsvall, Uppsala

  Prova en sport som endast kräver lite jäklar anamma men som kommer att förändra ditt liv! Att göra ett fallskärmshopp och uppleva ett fritt fall är något som många pratar om. Bara ett fåtal tar steget fullt ut och provar. Du kommer inte att bli besviken!

  Presentkort på fallskärmshoppning

  Fallskärmshoppningen börjar med ca 20 minuters genomgång på marken och sen är det dags att sätta sig i planet. Under flygturen upp till uthoppshöjd repeterar ni uthoppsteknik och njuter av utsikten, sen är det dags att kasta sig ut i det fria! Efter några sekunder närmar sig hastigheten 200 km/h, det fria fallet tar ca 45 sekunder och därefter tar den stora vingfallskärmen er ner för en mjuk landning framför kamraterna. Skärmfärden tar ca 5 minuter och du får prova att styra skärmen om du vill. På vägen hem har du både ett diplom och en oförglömlig upplevelse i bagaget.

  Är det farligt att hoppa fallskärm?

  Det är väldigt ovanligt med allvarligare olyckor inom tandemhoppning. Instruktörerna är mycket erfarna fallskärmshoppare. För att få verka som tandempilot i Sverige måste man ha klarat av Svenska Fallskärmsförbundets mycket krävande tandeminstruktörsutbildning.

   

  Prisgaranti

  Mer information

  • Viktigt

   Minimilängd 140 cm och maxvikt 100 kg. Förutom de begränsningarna bör du vara frisk och är du under 18 år behövs målsmans underskrift samt att du är minst 14 år. Vi rekommenderar att konsultera läkare vid osäkerhet. Nykterhet är självklart ett krav!Är jag försäkrad?Ja, förutom genom Live its personförsäkring även via den försäkring som Svenska Fallskärmsförbundet tecknat. Det är en likadan försäkring som samtliga Sveriges fallskärmshoppare är försäkrade med.

  • Utrustning

   Lån av utrustning är för fallskärmshoppning inkluderad. Om det är kallt så bör du ta med dig ett varmare plagg, underställ eller liknande.

  • Väder

   För fallskärmshoppning måste man se marken från planet därför ställs hoppningen in vid heltäckande moln, regn eller vind över 10m/s. Det är därför bra om man ringer och kontrollerar vädret någon/några timmar innan. Vid dåligt väder sker ombokning till annat datum.

  • Tillgänglighet

   Stockholm: (Uppsala,Gävle): Gryttjom maj - september.Borlänge: Maj - september Sundsvall: Juni - september.

  • Tidsåtgång

   Att göra ett tandemhopp brukar normalt ta en och en halv timme inklusive förberedelser och eftersnack. Även om tandemhopp alltid är prioriterade så händer det tyvärr att det blir förseningar pga väder och trängsel i luftrummet. Skall ni vidare så bör ni därför tänka på att tandemhoppet kan ta längre tid än beräknat.

  • Deltagare

   Upplevelsen är för en person.

  • Annan information

   Åskådare är välkomna att se när du lyfter och landar.I Stockholm sker fallskärmshopp från 4 000 meter.

  Leverans & gåva

  Du kan välja mellan att få värdebeviset levererat digitalt eller fysiskt.

  Köper du vår fysiska Live it-box kan du köpa till presentinslagning där hälsningskort med egen hälsning ingår.

  • Levereras inom 2-4 vardagar i Sverige
  • 1 års giltighet
  • 1 års fri bytesrätt
  Passar till

  Liknande kategorier