18-års presenter

Att fylla 18 är för många den viktigaste födelsedagen i livet. Inte undra på att 18-årsdagen bör firas med oförglömliga presenter! Här får du presenttipsen.

  Hittade inget

  Vad ska man ge en 18-åring?

  Att bli 18 år är något som de allra flesta barn och ungdomar längtar väldigt mycket till. Det är trots allt så mycket som plötsligt blir möjligt, man blir ju faktiskt myndig. Körkort, studenten och mycket annat roligt som bara väntar.

  Oavsett vad ni firar så passar självklart en present utmärkt för att visa hur glad man är för 18 åringen. Kanske vet du redan nu vad din 18 åring önskar sig i present men om du inte helt har bestämt dig så hjälper vi gärna

  En väldigt uppskattad present oavsett ålder är en upplevelse. Hos oss på Live it hittar du mängder av upplevelser som passar både för tjejer och killar.

  Tips på bra presenter till 18-åringen kan du hitta i följande kategorier:

  Ge bort en rolig upplevelse

  Världens bästa 18-års present måste vara att ge din 18 åring något som hon eller han kommer att minnas en lång tid framöver. En rolig upplevelse, en personlig upplevelse, en kurs eller något annat som du vet kommer överraska på 18-årsdagen ordentligt.

  Vi på Live it erbjuder mängder av spännande upplevelser som garanterat kommer få din 18-åring riktigt glad.

  Bra 18-års presenter till kille & tjej

  Vi tror att det bästa när det kommer till att köpa en 18-års present till kille eller tjej är att inte tänka för mycket på vilket kön personen har. Tänk istället på vilka intressen din 18-åring har.

  Om du trots detta har svårt att välja har vi världens bästa tips på presenter till din 18-åring. Välj ett presentkort på en upplevelse hos oss på Live it. Då behöver du bara välja belopp och sen kan mottagaren själv bestämma vad hon eller han vill uppleva.