50-års presenter

Inte många födelsedagar slår den då man fyller 50. Vad ska du ge i 50-årspresent till någon som kanske har det mesta? En oförglömlig upplevelse så klart!

  Hittade inget

  Vad ska man ge en 50-åring?

  Att köpa en present till någon som fyller så mycket som 50 år kan vara svårt. Men oavsett vad för person vi talar om eller vilken relation du har till jubilaren så har alla som fyller 50 år i alla fall en sak gemensamt, att de förtjänar att firas ordentligt.

  Det viktigaste är helt enkelt att födelsedagsbarnet uppmärksammas ordentligt och blir firad på de vis hon eller han förtjänar. Det är också kul att överraska med något oväntat.

  Som 50-åring har man ofta de allra flesta prylarna redan. Skippa det traditionella paketet med en produkt inuti och ge istället bort en upplevelse.

  Ge bort en upplevelse i 50-års present

  Det är roligt att få en personlig present där man märker att den som ger presenten verkligen har tänkt till. Du känner förmodligen 50-åringen bra och vet vad personen tycker är roligt. Utgå från personens intressen och välj en av våra alla upplevelser och ge bort i 50-års present.

  Hos oss hittar du en mängd olika upplevelser som passar perfekt som 50-års present:

  En upplevelse kommer garanterat bli uppskattad och stanna kvar i minnet för resten av livet. Om du behöver mer inspiration kan du se fler alternativ i kategorin för våra presenttips.

  Presenter som passar både kvinna & man

  På denna sidan har vi samlat våra bästa tips på 50-års presenter. Samtliga passar både kvinna och man. Det är snarare 50-åringens intressen som bör avgöra vilket alternativ som lämpar sig bäst, istället för kön.

  Nedan kommer två tips till hur du kan avgöra vilket alternativ som lämpar sig bäst:

  1. Kanske personen nyligen eller sedan lång tid tillbaka nämnt något hen vill testa på i livet. Då är det en ypperlig idé att ge just det som en upplevelsepresent till 50-årsdagen.

  2. Utgå från personens intressen. Tänk dig in i olika scenarion och försök avgöra vilken upplevelse personen skulle uppskatta allra mest. För dig som vill ge bort en vågad present kan det vara roligt att ge någonting riktigt oväntat, som 50-åringen aldrig skulle testa på annars. Vem vet, kanske hen till och med hittar ett helt nytt intresse genom din present.