Spaweekend

Ge bort en spaweekend till någon du tycker om. Här hittar du avkopplande upplevelsepresenter runtom i hela Sverige.

  Hittade inget

  Koppla av med en spaweekend

  Att boka in en weekend på spa är ett av de bästa sätten att koppla bort vardagsstressen på. I Sverige har vi många spahotell som tillåter total avkoppling och vi på Live it har här samlat de allra bästa alternativen.

  Att åka på spaweekend behöver inte bara vara något man gör tillsammans med sin partner, det går lika bra att åka med familjen eller kompisgänget. Det kommer garanterat ge er kvalitetstid som annars är lätt att ta för givet.

  Ge bort en weekend på ett spahotell

  Att ge bort en spaweekend i Sverige är den perfekta gåvan. Vilken livssituation man än befinner sig i behöver vi alla då och då tid för oss själva och koppla bort alla måsten man har hemma. Kanske en weekend på något av dessa spahotell vore något att ge bort:

  • Spaweekend för två
  • Yasuragi spahotell
  • En weekend på Steam Hotel

  Använd gärna filtreringsfunktionen för att hitta rätt spahotell. Du kan enkelt filtrera efter både plats och pris.

  Presentkort på spaweekend i Sverige

  En spaweekend i härliga miljöer är helt klart en uppskattad present. Det är nog ingen som skulle tacka nej till lugn och ro på ett spahotell. Ska man ge bort en spaweekend i present kan det däremot vara svårt att välja just vilket hotell personen kan tänkas vilja åka till.

  Kanske personen redan har ett visst spahotell i tankarna dit den drömmer om att resa, som du inte vet om. I det läget passar det utmärkt att ge bort ett presentkort på en spaweekend där mottagaren själv får välja vart hen vill åka.