Weekend & övernattning

Det här är upplevelserna för dem som vill njuta eller ha roligt lite längre. Välj bland allt från lyxiga spahotell till boende på Sveriges främsta vingård.

  Hittade inget

  Unna dig en härlig weekend i Sverige

  Det är lätt att förknippa ordet weekend med en resa utanför Sveriges gränser, men faktum är att Sverige erbjuder mängder av spännande platser att åka till för att spendera en weekend. Oavsett om du vill resa iväg på tu man hand med din kärlek eller ta med dig kompisgänget är en weekend i Sverige alltid en bra idé.

  Hos oss på Live it finner du massvis med alternativ för din weekend, det är bara att välja och vraka. Men vi förstår såklart att det är lättare än sagt än gjort att välja rätt upplevelse. För att göra det hela enklare kan du använda det smidiga filtreringsverktyget för att hitta rätt weekendpaket.

  Oavsett om du önskar spendera din weekend i Stockholm, Göteborg eller någon helt annan stad har vi olika paket som passar de allra flesta.

  En romantisk weekend för två

  Det är inte mycket som slår en romantisk weekend för två där man får tid för varann. Det sätter verkligen guldkant på tillvaron och ni kommer bli uppladdade med ny energi både i er själva och i ert förhållande.

  Våra weekends finns för alla smaker och plånböcker, det är egentligen bara era preferenser som avgör vad som är bäst för er. Kanske ni känner för att checka in på hotell, äta en god middag och gå på spa. Eller kanske ni hellre vill ha en mer aktiv weekend med vandring eller en tur på golfbanan.

  Ta del av unika erbjudanden på weekend

  Hos oss kan ni välja mellan moderna spaanläggningar, anrika herrgårdar och en mängd andra alternativ för er weekend. Dessutom har vi många upplevelser som är exklusiva hos oss på Live it, vilket innebär att du kan ta del utav speciella erbjudanden. Dessa upplevelser finns endast hos oss och är verkligen värda att uppleva, oavsett vem du är.