30-års presenter

Att fylla 30 är för många en speciell dag. Och speciella dagar kräver oförglömliga presenter. Fira jubilaren med en upplevelse i 30-årspresent.

  Hittade inget

  Vad ska man ge en 30-åring?

  Kanske du har en kompis, pojkvän, son, dotter, kollega eller flickvän som fyller 30 år. Såklart ska du fira födelsedagsbarnet lite extra på denna stora dag. Det gör man såklart bäst genom att ge bort en rolig present eller upplevelse.

  Att hitta rätt present kan vara svårt, det förstår vi. Men med vår erfarenhet av upplevelsepresenter och gåvor har vi med åren lärt oss att det ofta inte kan bli speciellt fel. En present eller upplevelse uppskattas alltid eftersom det visar att du tänkt lite extra på personen och vill unna den lite äventyr, avkoppling eller helt enkelt något fint. Trots detta förstår vi att du kan behöva lite presenttips och har därför samlat förslag på bra 30-årspresenter nedan:

  Ge bort en upplevelse i 30 års present

  En 30-åring kan egentligen, precis som alla andra, befinna sig på enormt många platser i livet. Kanske har din 30-åring precis köpt hus eller fått barn. Eller så kanske födelsedagsbarnet precis avslutat sin utbildning och gör sig redo för nästa steg i livet.

  Oavsett vart ditt födelsedagsbarn befinner sig i livet så är en upplevelse alltid en kul gåva att ge bort. Kanske skulle lite avkoppling från den annars stressiga vardagen vara en bra gåva, eller något lite mer äventyrligt.

  Bra 30-års presenter till honom & henne

  Oavsett om du letar efter en 30 års present till en tjej eller kille hittar du garanterat en present som kommer få jubilaren att bli otroligt glad, här hos oss på Live it.

  Kanske en whiskyprovning eller ett presentkort på valfritt belopp skulle vara en bra idé. Då kan mottagaren själv bestämma vad denne vill göra för upplevelse.

  Grattis önskar vi till 30 åringen och även till dig som ger en så bra 30 års gåva!