60-års presenter

Att fylla 60 behöver inte betyda att man blir mindre aktiv. Snarare tvärtom! Upplevelser kan man inte få nog av. Fira 60-åringen med en oförglömlig present.

  Hittade inget

  Vad ska man ge en 60-åring?

  Det är inte alltid lätt att veta vad man ska ge bort i present. Speciellt inte i 60 års present. Vid jämna födelsedagar som 60 kan till och med pressen på att leverera en bra present kännas extra stor.

  Åldern 60 är en känslig ålder för många. Kanske man känner att pensionen kryper sig allt närmare eller att man inte är lika aktiv som förut. Det är just då en ungdomlig, aktiv present passar alldeles perfekt.

  Ett tips är att göra någonting roligt ihop med 60-åringen, och göra någonting utöver det vanliga.

  En upplevelse blir ett minne för livet

  Att ge bort en upplevelse ger ett minne för livet och är en av de bästa presenterna att få. Speciellt de upplevelserna som är riktigt överraskande och man aldrig kunnat vänta sig att få.

  Nedan kommer tips på bra upplevelsepresenter till 60-åringen:

  Om du vill ha ännu mer inspiration kan du ta en titt på vår sida med masor av tips på presenter som passar mottagare i alla åldrar.

  Bra 60-års presenter till mamma eller pappa

  Kanske du har en mamma eller pappa som snart ska fylla 60. Då förstår vi att du vill fira med en oförglömlig present som sticker ut från mängden. Skippa det traditionella inslagna paketet och ge istället bort en upplevelse som kommer finnas kvar i minnet livet ut.

  Vi på Live it har massvis med 60-års presenter till mamma och pappa. Kan du inte bestämma dig för en specifik gåva kan du alltid låta 60-åringen själv välja upplevelsen genom att ge bort ett presentkort på valfritt belopp.