Roliga julklappar

Vill du ge bort en julklapp som är både minnesvärd, unik och rolig? Då har du hittat rätt. Här har vi samlat julklappar och presenter som får mottagaren att få uppleva något riktigt minnesvärt!

  Hittade inget

  Vad ska man ge bort för rolig julklapp?

  På Live it har vi en mängd roliga, annorlunda, smarta, kluriga, utmanande och minnesvärda julklappar. Vi tror på att upplevelser skapar minnen för livet och uppskattas att både få och även att ge. Hos oss kan du välja mellan att ge bort en adrenalinfylld motorsportsupplevelse, en underhållande provning, kurs eller annorlunda och unik julklapp. Oavsett vad du väljer att ge kan mottagaren välja fritt och byta upplevelse inom ett år bland vårt breda utbud av aktiviteter runtom i Sverige.

  Tips på roliga julklappar

  • Supercar Trackday – Denna upplevelse är en dröm för en bilfantast. Låt hen få välja mellan att köra Ferrari eller Lamborghini på en av Sveriges främsta racingbanor.
  • Fallskärmshopp – Ge bort denna upplevelse till den som vågar kasta sig ut från ett flygplan på flera tusen meters höjd och sväva fritt genom luften i 200 km/h.
  • Måla & Skåla – Denna julklapp passar den som är både kreativ och gillar att umgås. Här blir en grupp ledd utav en konstnär i en avslappnad miljö med valfri dryck i glasen.