14 dagars
öppet köp
1 års
bytesrätt
Upplev Måla & Skåla
  • Två timmar måleri med erfaren konstnär
  • Mini-vernissage 
  • Eget konstverk att ta med sig hem

Måla & Skåla

Äntligen har konceptet Måla & Skåla nått Sverige. Låt någon få leva ut sina konstnärsdrömmar i umgänge med andra i avspänd miljö och under ledning av en konstnär. Skål på det!

Måla & Skåla

Upplev Måla & Skåla

  • Två timmar måleri med erfaren konstnär
  • Mini-vernissage 
  • Eget konstverk att ta med sig hem

Upplevelsen Måla & Skåla

I USA har "sip and paint" rönt stora framgångar under flera år. Nu finns konceptet äntligen i Sverige, I en härlig ateljémiljö i ljusa och fräscha lokaler i Vasastan finns nu alla förutsättningar att leva ut sina konstnärsdrömmar. 

Till kvällen finns ett motiv som alla utgår ifrån. Deltagarna får tips på hur de kan ta sig an motivet och trots att alla har samma motiv kommer det vara en stor variation på hur slutresultaten ser ut. Med en canvastavla och akrylfärg gäller det att hitta glädjen och vill man gå utanför ramarna och måla eget motiv är det helt ok, vill man ha tips finns konstnären tillgänglig även här. 

För den som vill addera lite flärd är det mer än välkommet att ta med sin egen öl, vin, bubbel eller annan dryck. Du får något gott att snacksa på på plats.

När målandet är avslutat hålls givetvis en mini-vernissage där tolkningar och budskap presenteras av respektive konstnär. 

Ge bort en inspirerande kväll med kreativitet, glädje och skratt. 

Mer om upplevelsen

All utrustning ingår, canvasstavla, akrylfärg och penslar. Tröja som tål lite målarstänk rekommenderas. 

Utvalda datum året runt. 

Ca två timmar. 

Gäller för en person och utförs tillsammans med andra i grupp. 

Inför utförandet

Det går bra att ta med sig sitt eget vin, öl ,bubbel eller annan dryck till kvällen. Se till att de är välkylda, alkohol går inte att köpa på plats.
Givetvis går det utmärkt att ta med sig alkoholfria alternativ. 

Kundrecensioner

Tydliga instruktioner. Trevlig personal. God stämning. Bra material

Astrid, Maj 2022
Utfördes i: Stockholm

Jätteroligt upplägg med måla och skåla! Dock inte så nöjd med snacksen som erbjöds, kändes snålt med en liten påse chips. Kursen var en kvart försenad, men vi fick inte en kvart mer att måla vilket gjorde att det blev stressigt mot slutet med att hinna måla klart. Dock trevlig arrangör och konstnär :)

Iris, April 2022
Utfördes i: Stockholm

Super härligt gäng och mycket avslappnad stämning från första sekund när jag klev in i rummet. Duktiga lärare som var otroligt hjälpsamma och peppande! Kändes som att lärarna verkligen skapade ett rum som kändes personligt och kul!

Apollonia, April 2022
Utfördes i: Stockholm

Rekommenderade upplevelser