Måla & Skåla för två

4.0 / 4 röster
1 390 kr
14 dagars
öppet köp
1 års
bytesrätt
Upplev Måla & Skåla för två
  • Två timmar måleri med erfaren konstnär
  • Snittar och andra godsaker
  • Mini-vernissage 
  • Eget konstverk att ta med sig hem

Måla & Skåla för två

Måla & Skåla för två

4.0 / 4 röster
1 390 kr

Äntligen har konceptet Måla & Skåla nått Sverige. Låt någon få leva ut sina konstnärsdrömmar i umgänge med andra i avspänd miljö och under ledning av en konstnär. Skål på det!

Inline - Måla & Skåla för två

Upplev Måla & Skåla för två

  • Två timmar måleri med erfaren konstnär
  • Snittar och andra godsaker
  • Mini-vernissage 
  • Eget konstverk att ta med sig hem

Upplevelsen Måla & Skåla för två

I USA har "sip and paint" rönt stora framgångar under flera år. Nu finns konceptet äntligen i Sverige, I en härlig ateljémiljö i ljusa och fräscha lokaler i Vasastan finns nu alla förutsättningar att leva ut sina konstnärsdrömmar. 

Till kvällen finns ett motiv som alla utgår ifrån. Deltagarna får tips på hur de kan ta sig an motivet och trots att alla har samma motiv kommer det vara en stor variation på hur slutresultaten ser ut. Med en canvastavla och akrylfärg gäller det att hitta glädjen och vill man gå utanför ramarna och måla eget motiv är det helt ok, vill man ha tips finns konstnären tillgänglig även här. 

För att verkligen komma i stämmning mumsas det på delikata snittar och annat tilltugg. För den som vill addera lite flärd är det mer än välkommet att ta med sin egen öl, vin eller bubbel. 

När målandet är avslutat hålls givetvis en mini-vernissage där tolkningar och budskap presenteras av respektive konstnär. 

Ge bort en inspirerande kväll med kreativitet, glädje och skratt. 

Mer om upplevelsen

All utrustning ingår, canvasstavla, akrylfärg och penslar. Tröja som tål lite målarstänk rekommenderas. 

Utvalda datum året runt. 

Ca två timmar. 

Gäller för två personer och utförs tillsammans med andra i grupp. 

Inför utförandet

Det går bra att ta med sig sitt eget vin, öl eller bubbel till kvällen. Se till att de är välkylda, alkohol kommer inte gå att köpa till på plats. 

Givetvis går det utmärkt att ta med sig alkoholfria alternativ. 

Kundrecensioner

Superhärliga och engagerade "coacher", trevligt sällskap

Isa, Juni 2020
Utfördes i: Stockholm

Bra: Kul stämning skapades snabbt. Bra tydliga pedagogiska och samtidigt lättsamma instruktioner. Lätt att våga prova att experimentera själv inom ramen för den uppgift som gruppen gemensamt valde. Bra förberett material. Kul med vernissage på slutet och att få se hur personliga och hur olika våra målningar blev trots samma instruktioner. Mindre bra: För kort tid. Upplevelsen varade 2 timmar. Borde varit en timme till. Kändes väldigt stressigt på slutet. När vi just fått de sista instruktionerna hann jag inte alls prova på att genomföra dem. Nedräkning från 10-0: lägg ifrån er penslarna var en alldeles för abrupt avslutning.

Sabina, Februari 2020
Utfördes i: Stockholm

Rekommenderade upplevelser