Aktiviteter

Bläddra bland aktiviteter som passar att göra själv eller tillsammans med gänget. Kurser, äventyrsbanor, vildmarksäventyr och en massa annat kul!

  Hittade inget

  Välj bland en mängd roliga aktiviteter

  Hos oss på Live it hittar du en mängd upplevelser som både är roliga för vuxna men vi har också flertalet aktiviteter för barn. Oavsett vilken typ av grupp eller person som du planerar att ge en av våra härliga aktiviteter till så kan vi garantera dig att vi kan erbjuda en upplevelse som passar personen perfekt.

  Med våra upplevelser kan mottagaren exempelvis få åka på spa, provköra sportbilar, gå på en härlig middag, ta en kurs eller något helt annat. Vilken aktivitet just du ska välja att ge bort i present är självklart helt upp till dig men för att göra valet lite enklare delar vi gärna med oss av några härliga tips.

  Ge bort en aktivitetet i present

  Ett bra tips på upplevelse att ge bort i present till någon du håller kär är att skicka iväg personen eller personerna i fråga på en aktivitet. En aktivitet kan självklart vara enormt många saker eftersom vi har så många upplevelser i vårt sortiment att välja mellan men det kan exempelvis vara:

  • Köra sportbil
  • Fallskärmshoppning
  • Pistolskytte
  • En helikoptertur

  Aktiviteter som passar barn

  Planerar du att ge bort en upplevelse och vill att mottagaren ska ha möjlighet att kunna ta med sitt barn finns det självklart upplevelser i vårt sortiment som även barn kommer tycka är spännande.

  Faktum är att många av våra aktiviteter även är anpassade för att passa barn i de flesta åldrar. Gokart, helikoptertur och stand up paddle är bara några av de aktiviteter i vårt sortiment där även barnen får stå i centrum. På vår sida upplevelser med barn hittar du alla de aktiviteter som passar att ta med barnen på.