Höstlov 2023

Oavsett om ni ska resa iväg eller vara hemma över höstlovet så har vi aktiviteter för alla åldrar att göra på höstlovet 2023.

  Hittade inget

  Letar du höstlovsaktiviteter till barnen?

  Vi vet att det kan vara klurigt att hitta aktiviteter för barnen under höstlovet. Därför har vi här samlat ett gäng roliga höstlovsaktiviteter att göra med barn under hösten 2023. Här hittar du allt mellan besök på trampolinparker och barnvänliga spadagar!

  Höstlovet 2023

  Höstlovet närmar sig med stormsteg! I år är höstlovet samma vecka för alla skolbarn i hela Sverige och det är vecka 44, den 30 oktober – 3 november. En vecka mellan höst och vinter då vädret kan vara regnigt och det kan vara svårt att hitta på aktiviteter med barnen. Här tipsar vi om aktiviteter för barn i alla åldrar.

  Tips på aktiviteter att göra med barn under höstlovet

  1. Yoump Trampolinpark – Ta med barnen på en timmes hoppning i en värld av trampoliner. Denna upplevelse passer både små och stora hoppare! Hoppstrumpor ingår.

  2. Stockholm Toy Museum – Besök ett leksaksmuseum I Stockholm med hela familjen. I denna upplevelse ingår entré för två vuxna och två barn.

  3. Familjepaket på hotell med spa – Det här är en spaupplevelse där barnen får stå i centrum då spaanläggningen varje dag anpassas för barn. Roa er, koppla av och njut tillsammans med hela familjen!

  4. Wingsuit Familjepaketet – Ta med familjen på en flygtur i världens enda vindtunnel för Indoor Wingsuit Flying. Film från flygningen ingår.

   

  Hittar ni inget som passar har vi här ännu fler upplevelser med barn! Perfekta aktiviteter när ni vill ha roligt tillsammans.