Exklusivt hos Live it
14 dagars
öppet köp
1 års
bytesrätt
Upplev Trampolinpark
  • En timmes hoppning i en värld av trampoliner
  • Passar både stora och små upplevare
  • Hoppa, flyg och studsa
  • Hoppstrumpor ingår
  • Kompletta trampolinparker med massor av häftiga attraktioner
Stockholm, Göteborg, Helsingborg, Karlstad, Kristianstad, Skövde, Västerås, Åre, Örebro

Trampolinpark

Glöm gravitationen - i den här upplevelsen ersätts tyngdlagen med en lag som föreskriver att ha roligt. I en trampolinpark är det bara fantasin som sätter gränserna och här tas kul på största allvar.

Stockholm, Göteborg, Helsingborg, Karlstad, Kristianstad, Skövde, Västerås, Åre, Örebro
Trampolinpark

Upplev Trampolinpark

  • En timmes hoppning i en värld av trampoliner
  • Passar både stora och små upplevare
  • Hoppa, flyg och studsa
  • Hoppstrumpor ingår
  • Kompletta trampolinparker med massor av häftiga attraktioner

Trampolinpark och aktivitetscenter

I en av våra mest uppstudsiga upplevelser finns en hel värld av trampoliner att uppleva under en hel timme. Upplevelsen sker i en trampolinpark, något som enklast kan beskrivas som en värld där hav och land ersatts av trampoliner, massor av trampoliner.

Under säkra former ges chansen att studsa runt, flyga högt, långt och varför inte landa mjukt i en skumgrop. Parkerna är fullmatade med roliga aktiviteter för alla åldrar. För dem som vågar kommer merparten av tiden spenderas i luften. Det krävs kontroll för att våga flippa ur. En sak är dock säker - deltagare i den här upplevelsen kommer att ha seriöst kul! Oavsett kroppsbyggnad, ålder eller smidighet garanterar vi att detta är en utflippad timme som sent ska glömmas. Vi vill dock höja ett varningens finger för träningsvärk i skrattmusklerna.

Mer om upplevelsen

Bekväma träningskläder. De särskilt framtagna hoppsockorna är obligatoriska då de ger extra bra grepp så att man inte halkar. Dessa ingår i upplevelsen. Kom ihåg att ta med hänglås för att låsa in tillhörigheter i skåpen.

Upplevelsen sker inomhus och är inte väderberoende.

363 dagar om året. All hoppning måste förbokas genom att kontakta vald park. Kontaktinfo till parkerna fås vid registrering av värdebevis här på Live it.

En timmes hoppning.

Gäller för en person. Det finns andra hoppare i parken samtidigt.

Åskådare är välkomna att följa upplevelsen från sidan av trampolinparken. Det finns även café i samtliga parker där man kan följa hoppningen.

Flera av trampolinparkerna har även andra aktiviteter i parken som kan testas mot tillägg på plats. Parkerna är kontantfria.

Inför utförandet

Nykterhet är ett krav. Åldersgräns 4 år. Barn 4 - 5 år får inte hoppa kl.11 - 17 under helger och skollov på parken i Barkarby. Målsmans godkännande krävs för minderåriga. För barn upp till 10 år krävs målsmans närvaro. Vuxna som vill hoppa med barnen behöver lösa inträde/värdebevis. Maxvikt 120kg.

Upplevelsen kan inte utföras av gravida, personer med rygg-, axel- eller nackbesvär, hjärtproblem eller med gips. Konsultera gärna läkare innan upplevelsen vid osäkerhet.  I övrigt inga fysiska restriktioner eller förkunskaper.

Kundrecensioner

Trevlig och glad personal som man fick störa med frågor samt att jag som ryggskadad fick kolla in mina barn som hade jättekul! Tack för en rolig timme och vi kommer helt säkert komma åter????????????????

Thobbe, Maj 2022
Utfördes i: Åre

Tycker trampolin parken var trevlig , men bemötande av en anställd var lite märklig . Skulle under knappt en minut bara ta emot mina barns glasögon och får en tillsägelse att vuxna inte får vara på området alls . Väldigt märklig upplevelse , tydligen ska man istället stå på läktaren och skrika till sina barn om man vill dem något ? !!! Annars var parken väldigt trevlig men lite minus för märkligt bemötande

Carina, April 2022
Utfördes i: Göteborg

Enkelt att boka, trevligt bemötande .

Isabella, Januari 2022
Utfördes i: Kristianstad

Rekommenderade upplevelser