Födelsedagspresent till pappa

Letar du present till pappa? Ge bort en rolig och minnesvärd upplevelse till honom i födelsedagspresent.

  Hittade inget

  Vad ska man ge pappa i födelsedagspresent?

  Att välja födelsedagspresent till sin pappa kan vara svårt. Du vill ju självklart välja något han kommer uppskatta och bära med sig länge som ett fint minne. Något personligt utvalt just till honom är ju även det kul att överraska med.

  Din pappa förtjänar självklart att firas ordentligt, det är trots allt någon som säkert funnits där för dig i vått och torrt hela ditt liv. Därför rekommenderar vi självklart att du unnar honom något riktigt härligt. Hos oss på Live it hittar du mängder av presenter till din pappa i form av upplevelser. Oavsett vilken person din pappa är och vilka intressen han har så finns det garanterat en upplevelse som verkligen kommer få honom glad, förväntansfull och överraskad.

  Presenttips till pappa: En upplevelse

  Ett riktigt bra presenttips till din pappa är att överraska honom med en upplevelse. En upplevelse kan vara det mesta, en spadag, en övernattning, ett restaurangbesök eller varför inte en dag på teatern. Vilken upplevelse du ska välja att överraska just din pappa med vet du nog bäst själv men ett tips är att tänka på hans intressen.

  Skulle din pappa må bra av lite avslappning och omhändertagande, då är det självklart en spaupplevelse du ska välja. Uppskattar din pappa lite fart o fläng finns mängder av spännande äventyr att antingen skicka iväg din pappa på eller kanske till och med följa med honom på.

  Här kommer lite fler tips på upplevelser att ge till din pappa i present:

  Ett presentkort låter pappa välja present själv

  För dig som har lite svårt att bestämma dig för vilken av alla våra upplevelser du ska välja i födelsedagspresent till din pappa har vi vårt presentkort. Med presentkortet kan din pappa själv få välja vilken upplevelse han vill vara med om och det enda du behöver göra är att välja vilken summa du ska sätta in på kortet.

  Ett perfekt val om du vill ge din pappa chansen att själv välja aktivitet för dagen eller helgen.