Spa Göteborg

Är du ute efter en avkopplande spadag eller weekend på ett lyxigt spa-hotell i Göteborg? Här har vi samlat behandlingar och spaanläggningar som är ett måste.

  Hittade inget

  Ge bort en spaupplevelse i Göteborg

  På vackra västkusten i Göteborg erbjuder vi en mängd olika upplevelser däribland spabehandlingar och övernattningar på hotell med spa. En upplevelsepresent i form av en spaupplevelse är ofta en enormt uppskattad gåva att få eftersom alla människor, oavsett intresse, mår bra av lite avkoppling och omhändertagande då och då.

  Att man dessutom får besöka fina Göteborg och dess härliga gator och torg är bara ett plus i kanten. Så letar du efter en perfekt gåva att ge bort till någon du håller kär kan vi varmt rekommendera att du kikar in våra spaupplevelser i Göteborg.

  Spa med övernattning på hotell

  En spaupplevelse kan vara enormt många olika saker, en behandling, en heldag på spa eller en övernattning på hotell där dem också har ett spa. Något vi varmt kan rekommendera är att välja en spaupplevelse där mottagaren också får spendera en natt eller en helg på spa.

  En natt eller helg iväg kan ju ge så mycket bara i sig. Det är en chans att ladda batterierna och dessutom innebär det också att man får lite distans ifrån den annars ofta stressiga vardagen. En natt på hotell som också innebär att man får mysa i en härlig spaavdelning kan ju med andra ord inte bli annat än fantastiskt.

  Vi på Live it erbjuder en mängd olika övernattningar på hotell med spa nära Göteborg, kika exempelvis in dessa alternativ:

  • Spa-weekend för två - Bjud med någon du håller kär till en avslappnande helg på spa utanför Göteborg
  • Vann Spaweekend - I vackra Gullmarsfjorden finns härliga Vann hotell och spa som bjuder in till övernattning och spa i en fantastisk miljö
  • Stenungsbaden Spa

  Ge bort ett presentkort på spa i Göteborg

  För dig som har svårt att bestämma dig för vilket av våra många spapaket i Göteborg du ska välja så är det självklart ingen fara. Vi har nämligen våra smarta presentkort där allt du behöver göra är att välja valfri summa att uppleva.